6.9.2011

Äkkilähtö!

Meikämamma mennä hurauttaa Sveitsiin ens viikolla! Saaralta tuli eilen käsky, että se olis ens viikon viikonloppuna lähdettävä sisustusapuun ja viininlipittämisseuraksi sen tulevaan kotikaupunkiin Berniin, joten sinne siis! :) Eka varmaan Saaralle vois ne liput varata ja sitten koittaa mullekkin bookkailla jotain meno-paluuta. Oonko pikkasen innoissani meidän ihanasta yhteisestä ekasta matkasta! Nään jo silmissäni meidät ilakoimassa Alppien juurilla, lenkkeilemässä jokien varsilla ja ennen kaikkea naukkailemassa punkkua sveitsiläisen suklaan kera mmmmmm. Tervetuloa kaikki tiputetut kilot takaisin, it's so worth it!


Oli muuten tänään pikkasen jännät paikat täällä Jyväskylässä ja "töissä", nimittäin meidän hotellin yhteydessä olevassa sosiaalitoimistossa oli pommiuhka. En ollut töissätöissä, mutta palaveeraamassa esimiehen kanssa ja oli siinä itsekullakin silmät pyöreinä, kun hotellin piha alko vilisemään poliisiautoja, ambulansseja ja paloautoja. No, minähän olen niin Taalasmaan Ulla, että kököttelin sitten siinä pihalla tilannetta tarkkailemassa kahen tunnin ajan :D (pakoilin kotona odottavaa tiskivuorta hahaha) Loppu hyvin, kaikki hyvin - onneksi :)

Mä alan tästä pikkuhiljaa lipumaan kohti kuolemaa, nimittäin BodyCombattia. Vaikka sillon viime keskiviikkona kupsahdinkin salilla migreenin seurauksesta, niin saatiin kuitenkin mulle laadittua se ohjelma ja se on TAPPO! Kävin sunnuntaina vaan kokeilemassa kevyesti sitä ohjelmaa ja tänään kävely näyttää siltä kun olis housuissa jotain sinne kuulumatonta :D myös rintalihakset on aivan muussina, mut mä oon päättänyt mennä tuhoamaan itseni lopullisesti Combattiin, joten se on siis mentävä!

Mites teillä on lähtenyt viikko sujumaan? Pommiuhkauksia? (Jansku, ei oo hauskaa..)
KUULLAAN TAAS! :)

4 kommenttia:

 1. ahahahahahhaha nauroin niin paljon tolla taalasmaan ullalle!!!! ihana blogi!!!

  VastaaPoista
 2. Meinasin soittaa sulle päivällä, et mee Jyväskylän sossun lähistölle töllää, siel tapahtuu! :D noei, olisin soittanu et pysy kaukana! HEI MITÄ SVEITSIÄ????????

  VastaaPoista
 3. Tuut niin rakastumaan Berniin :) Jos kerkeet mitää näkemään mun sisustusorjuuttamiselta :D

  VastaaPoista
 4. Erika: Taalasmaan Ulla on niin osuva kuvaus mulle pitkine nokkineni, jonka joka paikkaan aina tungen :D kiva et tykkäät, jää ihmeessä meijän kanssa lukemaan :)

  Neela: Mitä isosisko edellä, sitä pikkunen perässä. Säkin oot niin yks Taalasmaa että :D mut joo, Saara muuttaa Sveitsiin ja mä meen pikavisiitille sinne heti nyt aluksi - sisustusavuksi ;)

  Saara: Uskon, se sun hehkuttama Aare-joki varmasti hurmaa multakin jalat alta! hahaha orjaksi mut sinne lennätätte :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!