13.9.2011

Racletteja, futisvaimokakkua ja kuohuvaa

Johan on menoa riittänyt! Suuntasin lauantaina rankan työillan jälkeen heti aamutuimaan junalla kohti Espoota ja Saaran läksiäis-synttäreitä. Meitä oli pikkuruinen tyttöporukka alottelemassa raclettejen ja punaviinin kera hauskaa iltaa. En oo koskaan aikasemmin syönyt racletteja ja pakko sanoo, että en oikeen tiennyt mitä odottaa: "Pannun alla on sellanen luukku ja sinne laitetaan juustoo ja päälle heitetään raakaa lihaa ja sit kaikkii vihanneksii" :D Oon muutenkin tottunut Saaran hemmottelussa siihen, että valmis ruoka tuodaan nenän eteen ja suunnilleen syötetäänkin, mutta tää oli aaiivan eri juttu. Aluks olin tosi epäileväinen niiden kaikkien pannuhärdellien ja vihannesten ja juustojen kanssa ja Saara tokaskin, että Janninaa ahdistaa. Loppujen lopuks mä kuitenkin olin sellanen gourmet-kokki kuola valuen, että oksat pois. Ai että oli NANNAA!! :P

Illan hämärtyessä vieraita alko saapumaan meidän kekkereihin. Tarjolla oli niin paljon ruokaa ja herkkuja, että vieläkin turvottaa :D Ja minkä kakun Saaran isosisko olikaan pippaloiden kunniaksi vääntänyt, huhhuh! Tarjolla oli myös maailman hauskimpia shotteja, Jello shotteja, eli viinahyytelöä, mmmm. Hauskaa vaihtelua ja paljon puuhaa koko illaks, kun niitä shotteja kauho suuhunsa.

No, tulihan niitä shotteja sitten itse kunkin kauhottua urakalla kurkusta alas, joten kuvat nyt on hieman hiprakkaisia. Ihania siis :) Oli ihan huippua nähdä kaikkia meidän tyttöjä ja vähän "vanhempiakin" kavereita.

Ihan sairaan hauskat kekkerit, jotka kuitenkin tais vähän tyssätä siihen, että oli taas pakko änkeä taksiin ja suunnata kohti Helsingin rankkaa yöelämää. Nykyään muutenkin tuntuu, että illan ilo hiipuu siihen baariin lähtöön. Kotibileet kunniaan siis! :D 

Nyt sitten kovaa tahtia oon viettänyt mun ANSAITTUA KOLMEN PÄIVÄN KESÄLOMAA sukulaisia ja kaikkia tärkeitä muruja kierrellen ja Saaraa autellen. Ylihuomenna olis tarkotus hypätä Blue1:n siiville viiden matkalaukun kanssa (jep, muutetaan imurit, kahvinkeittimet, veitset ja kupposet näin lentokoneella matkustaen) suuntana Sveitsin upeat Alppimaisemat. Siellä tulee vietettyä tiiviit neljä päivää Ikeassa juosten ja Saaran ja J:n uutta kämppää kuntoon pistellen. Me like it!

Kiirettä pitää, mutta on tää kaikki sen arvosta. Ja tulee vietettyä ton yhen Sveitsiin muuttavan naikkosen kanssa laatuaikaa matkalaukuista stressaten ja siivoamisesta mökötellen :D hahah, palaillaan taas Sveitsin reissun jälkeen, kunhan ensiksi pääsen kotiin hiemaksi aikaa hengähtämään :)

2 kommenttia:

  1. Päätin selvästikin näyttää tossa yhessä kuvassa paremman puoleni ;)

    /E

    VastaaPoista
  2. Erika: Sekin puoli susta on ihana!!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!