14.2.2012

Hyvää ystävänpäivää! Happy Valentine's Day!


Ihanaa ja lämmintä ystävänpäivää jokaikiselle siellä ruudun toisella puolella - uusille ja vanhoille ystäville, tutuille ja tuntemattomille tovereille! Olette kaikki korvaamattomia 

5 kommenttia:

 1. Viva o amor ;)

  Seu blog é lindo. Amei as fotos!

  beijos

  gleikka.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tää komentti tulee nyt ihan eri aiheeseen liittyen, mutta en enään jaksanut selata ja etsiä vanhempaa päivitystä. ( oon nytten lukenut koko california aiheesi :D ) Elikkä, mulla on ollut nyt suunnitelmissa lähteä Au-pairiksi amerikkaan, mutta ymmärsin ettet sinä mennyt minkään järjestön kautta, vaan miten itse lähdit ja hoidit järjestelyt? Ja onko tutuillasi kokemuksia järjestöistä ym. Kiitos jo etukäteen, JA aivan mahtava blogi! vaikka en yleensä itse lue blogeja, mutta sun oli ihana lukea!

  VastaaPoista
 3. G.Erika: Grazie! Beijos :)

  Anonyymi: Moikka! :) kiva kun tykkäät lukea, välillä itekkin ihan hymysuissa luen omia juttuja just noiden California-aikojen takia - muistojamuistoja :)) Mä en tosiaan ollut aupairina järjestön kautta, vaan ihan itsekseni läksin. Hostperheeseen tutustuin tuttavan kautta ja se oli menoa sit. Vaihdeltiin kuulumisia sähköpostitse, vähän kateltiin et mitä tuleman pitää ja sitten varattiin lentoliput, jotka hostperhe maksoi. Paikan päällä olin (ei tätä sais kertoa ;D) turistiviisumilla aina 3kk max. Joten sinällään, aupair-viisumeiden ja muiden asioiden kanssa en valitettavasti osaa auttaa :s

  Mä oon käynyt EF Cultural Caren haastatteluissa, mutta koska ne päätökset ja kaikki etsimiset kesti mun mielestä liian kauan, niin läksin sitten päätä pahkaa omin päin :) Mun yks kaveri, Marke, kirjoittaa blogia: http://mmarke.blogspot.com/ Marke on mennyt alun alkujaan aupairiksi Losiin EF:n kautta ja opiskelee nyt siellä. Käyhän kurkkaamassa Marken blogia, siellä on tosi paljon juttua just noista järjestöhommista ja muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos paljon vinkistä!! :)

   Poista
 4. Anonyymi: Lupaathan mulle lähteä, jooko? Kokemus on niin huippu, jos vaan mahdollisuus on, niin ehdottomasti kannattaa lähteä :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!