25.2.2012

It has to be pink ! ♥

Oon aina rakastanut pinkkiä ja vaaleenpunaista, joskus jopa liikaa :D Muistan ne ajat, kun oli vaaleanpunaista paitaa pinkeillä paljeteilla, pinkkiä huulipunaa, vaaleanpunaista luomiväriä pinkeillä hileillä - kaikki samaa aikaa tietenkin. Yh, rajansa kaikella! Mutta nyt kun saa ihan luvan kanssa vähän revitellä väreillä, niin mun mielestä pinkki piristää muuten hillityä asua ihan huimasti. Tai vaikka pinkki matkalaukku. Tai UUSI puhelin pinkillä suojakuorella, hih :) 
(tyylikäs sekasotku tuolla taustalla vikassa kuvassa.)

Ja jes, nyt on ihana näpsäkkä matkustamoon otettava matkalaukku hommattu! Kahden viikon päästä suunnataan Erikan kanssa moikkaamaan Saaraa Sveitsiin, tätä on odotettu. Vitsi se fiilis on varmaan aikamoinen, kun saa vihdoin kaikki kouluhommat kasaan, harjoittelunkin pulkkaan ja on ahertanut matkaa edeltävät päivät niska limassa ja pääsee heittämään arkihuolet hukkaan ja vaan rentoutumaan maailman parhaassa seurassa! :) Saara raportoi mulle tänään, että Bernissä on kevät puhkeemassa kukkaan ja lämpöasteitakin oli eilen jo huimat +15c, joten kyllä aikamoisissa tutinoissa täällä odotellaan pientä tyttöjen irtiottoa arjesta! Hups, nyt vähän lipsahti, piti matkalaukusta vielä se sanoa, että kyllä halvalla lähti, 29€! Not bad at all. Ja kun tiedän, että näitä matkoja tulee olemaan vuosien aikana ja paljon, joten pakkohan se oli hommata. Ja se oli pinkki, you can not say no ;) Piristävää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Eikä! Ihan huippusuloinen tuo pinkki matkalaukku, kyllä kelpaa reissata :)

    VastaaPoista
  2. Ansku: No niimpä! Toi matkalaukku loppupeleissä tulee mulle kyllä hiton kalliiksi, kun on kalenteri jo täynnä suunnitelmia kaikenmaailman viikonloppureissuista - pakkohan sitä on lähteä nyt kun on maailman suloisin pikkuinen matkalaukku :D haha! Kävin kurkkimassa sun Sri Lanka postauksia, harmi kun ei ihan noin pienellä matkalaukulla voi niin pitkälle suunnata. Vaikutti tosi kivalta matkalta! :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!