6.3.2012

It's time to celebrate, we need a holiday

I'M OFF TO SWITZERLAND!

Torstaina mukaan lennolle Berniin lähtee uudessa pikkuruisessa pinkissä matkalaukussa kivoja ja uusia kevätvaatteita - onhan Bernissä ollut jo lämpimimmillään se +18c, mmmmm ♥ Ja koska siellä on kevät, niin minä aion pakata mukaan balleriinat ja uhmata kylmyyttä (ja terveyttäni)! Täällä puhuu sitten Jannina älyhoi, joka tepsutteli balleriinoilla vielä ensi lumen sataessa marraskuussa.. Saara on meidän päämenoksi suunnitellut kaikkea pientä ja kivaa; käydään kauniilla näköalapaikalla ihailemassa Alppeja, juorutaan viinilasillisten ja Coronoiden ääressä enemmän kuin laki sallii, ihmetellään Zürichiä maittavien ruoka-annosten kera sekä biletetään ihan täysillä Bernin yössä. Sounds like a girls' vacation to me! Ei jaksais enää odottaa.. One more night to go!

3 kommenttia:

  1. help me! haluaisin lähteä au pairiksi, mutta pelottaa oma kielitaitoni. Voiko lähteä ihan perus suomienglannin taidoilla =D ja kuinka hyvin niitä kavereita sieltä saa? olisi kyllä todella mahtavaa uskaltaa lähteä!

    VastaaPoista
  2. Saara: Haluan takaisin <3

    Anonyymi: Ehdottomasti matkaan vaan! Jos tuntuu siltä, että osaat moikkaukset ja perusjutut suomeksi, niin rohkeasti vaan eteenpäin :) Aupairina ollessa ihan oikeasti lapsilta oppii paljon, eikä ne ees "nälvi" sua, jos et ihan osaa. Ja englanti on kuitenkin niin helppo kieli ja sitä puhutaan joka paikassa, että se sujuu sulta paremmin kuin hyvin nopeammin kuin uskotkaan. USKALLUSTA KEHIIN, you can do it! <3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!