3.3.2012

Take me to my beach

Key Westistä ajettiin taas läpi kauniiden maisemien ja ihanien siltojen yli kohti South Beachia. Matkalla kuitenkin poikettiin muutamalla ihanalla rannalla ja sellaisessa haavottuneiden lintujen suojelupuistossa, kun kaipasin jotain "aktiviteettia" päivään. Siellä oli aika jännää, kun pelikaanit pomppi vapaana ja muutenkin niitä lintuja oli ihan tolkuttomasti! Ja mä kun en oo mikään lintujen suurin ystävä, en varsinkaan mun oman kokoisten pelikaanien, yök..

Mutta näissä rantamaisemissa mieli kyllä lepäsi 

Mun mielestä kaikki nää "Floridan" linnut on jotenkin tosi huvittavan näköisiä yksilöitä :D Miks meidän talitiaiset ja tilitantit tuntuu kovin tylsiltä näihin kököttäjiin verrattuna?


Lintujen pällistelyn ja rannoilla haahuilun jälkeen huristeltiin takaisin Miamiin päin. Oltiin varattu South Beachilta hotelli yhdeksi yöksi tosi hyvältä paikkaa Lincoln Roadilta, hotelli vaan osoittautui maailman hirveimmäksi murjuksi. Siinä ei paljoo sijainti auta, kun jokainen narina ja kuiskaus kuuluu käytäviltä ja toisista huoneista omaan huoneeseen, lattioilla ei uskalla kävellä ainakaan paljain jaloin, kun kaiken maailman silsat muhii siellä ainakin lioista päätellen, peittona on ruttunen vanha rääsy. En odottanut paljoa, mutta olisin yöni halunnut ilman yökötystä nukkua :D no, onneks tiedettiin, että seuraavana aamuna olis luksusta luvassa, kun oli suuntana Royal Caribbean Cruisesin Monarch Of The Sea - suomeksi siis BAHAMAN RISTEILY! Siitä lisää seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!