14.11.2012

Addicted

Mulla on uus addiction: Essie-kynsilakat! Oon täysin hurahtanut niihin ja vielä kun täällä hintaa yhellä lakkapullolla on 8$ (noin 6€), niin onhan niitä tullut muutama hankittua (kiitos vaan Saara taas kerran sulle, kun sait mut koukutettua). Lakat on tosi kestäviä ja vielä jos päälle sutasee Top Coatin, niin johan kiiltää :) Ihania.

Jos muuten suuntaatte joskus Jenkkeihin päin, suosittelen ehdottomasti hankkimaan kaikki kosmetiikkatuotteet, hiusaineet, purnukat ja muut pimpelipompelit CVS-pharmacysta. Kannattaa myös hommata itelleen CVS-card, jolla saa huikeita vaihtuvia alennuksia: buy one, get one free yms.. Korttia varten täytyy olla "vakituinen osoite" Jenkeissä, mutta esim meijän viime vuotisella Miamin reissulla silmät pyöreinä nyökyteltiin, että on osoite joo ja keksittiin se päästämme ;D

3 kommenttia:

 1. MÄ en kestä, oot ostanu niin söpöjä värejä!!! Ostan noit iha saakelisti itekkin kun pääsen sinne taivasmaahan<3

  VastaaPoista
 2. Just sipasin Essien Top Coatia H&M lakan päälle. Sillä tällaset halpis lakatkin pysyy kauemmin! Ja musta naisella ei voi koskaan olla liikaa kynsilakkoja.

  VastaaPoista
 3. Saara: love them <3

  Milka: Ooh hyvä idea! Kun hurahdin näihin en ees hokannut et tokihan top coatia voi muidenkin lakkojen kanssa käyttää :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!