6.11.2012

Love being back

Täällä sitä ollaan, pikkuhiljaa jo jetlagista toipuneena asetuttu aloilleen :) Lähtö Suomesta oli suhteellisen itkuinen, onneksi kuitenkin mun ihanatihanat ystävät yllätti mut ja tuli kentälle saattamaan nauramisen ja Starbucksin merkeissä! Jotenkin kun on tottunut yhdistämään Starbucksin aina "ulkomaan matkoihin", niin oli tosi outoa olla Suomessa ja lipitellä Caramel Frapuccinoa :D Mulla ja Sofialla sisäiset lapset halus vähän tehdä jäynää ja sovittiin, että mä olen sitten Kerttu ja Sofia on Jaana. Mun kupissa luki kettu. Ei siinä.. Saatiin kyllä aikamoiset naurut ketun seikkailuista !!


Lensin Helsingistä JFK:lle ja sieltä jatkoin LAX:lle. Heti Jenkkien puolelle päästyä mulle puhu ihan kokoajan joku: ensiksi suomalainen päälle 30-vuotias erittäin mukava mies lyöttäyty mun seuraan ja olis kovasti halunnut mut seurakseen loungeen syömään ja lepäämään? ;D Sen jälkeen näiltä samoilta kulmilta oleva mies tuli tarjoutumaan turisti-oppaaksi OC:ssa ja halusi vaihtaa numeroita. SITTEN vanha rouva kertoi miten kaunis oon (jep, after travelling 10 hours) ja mitä teen ja ja ja.. Please, jättäkää mut rauhaa ;D Ei vaan. 

Jostain maailman ihanimmasta syystä mut oltiin upgradettu JFK-LAX lennolla business-luokkaan ja voi että sitä matkustamisen nautintoa ja iloa :)) Heti päästyäni istumaan ISOON, pehmeään ja makuuasentoon menevään tuoliin, tuotiin mulle shampanjaa ja pähkinöitä. Sen jälkeen mulle lykättiin käteen Samsung-tabletti, jolla sitten kattelin lennon ajan Step Up 3D:n, pelailin pasianssia ja kuuntelin musaa. Ja nukuin niin mukavasti. 


Kentällä mua oli vastassa kuski, joka ajoi mut kotiin Bellin ja kumppaneiden luokse. Jokaisen talon pihalla oli Halloween-koristeita, jotka kilju ja toivotti Happy Halloweenia. Niin kuin kerroinkin jo, niin B & co on muuttanut tien toiselle puolelle vähän isompaan taloon eikä mulla ollut mitään hajua varsinkaan keskiyöllä pimeässä, että olinko ees oikeen talon oven takana. Kunnes Nick pelästyttää mut ja avaa oven uimahousuissa, nakkaa Coronan käteen ja laittaa musat täysille: "Jannina is baaaaack!" Täällä oli pienimuotoiset jacuzzi-bileet meneillään ja valvottiinkin sitten aikuisten kanssa yöneljään, oli kyllä pikkasen väsynyt olo aamulla..


Mikäs sen parempi tapa toivottaa tervetulleeksi Californiaan, kun raahata mut koko päiväksi biitsille. En valita :) Makoiltiin koko päivä rannalla, välillä uitiin lasten kanssa, välillä Gubben opetti mua boogieboardaamaan. Asteita oli lähemmäs +30c, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja tottakai minä kalkkilaivan kapteeni menin ja poltin selän ja pakarat :D


Sekä Gubben että Gumman on kasvanut ihan hulluna! Huhhuh :) Ihania ne on näin isompinakin, aivan sairaan hurmaavia, välillä vaan vähän villejä (nimim. mustasilmä ekan päivän jälkeen)! Kummatkin käy päivisin koulussa ja sitten iltapäivisin kaiken maailman harrastuksissa, joten mulla on tosi hyvin omaa aikaa tehdä koulujuttuja (tietty auringossa loikoillen ;)) 


Nyt mä heitin pienenpienet lenkkikamat ylleni ja suuntaan meidän lenkkipolkuja tutkimaan..

LOVE BEING BACK 


3 kommenttia:

 1. Ooooh, täydellistä! Pidä hauskaa :) Ikävä tulee!

  VastaaPoista
 2. Voi vimpula! Ensinnäkin vähän kateellinen fiilis jos sut on upgradettu business classiin! ja kyllähän mullekin kelpais takapihalle uima-allas ja +30 kelit... :) nauti<3

  VastaaPoista
 3. Neela: Pusuja pikkusiskolle!<3

  Saara: Joo toi business-class oli aika huippujuttu! Minä nautin, for sure honey!<3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!