13.11.2012

New friends and a birthday party

Tärskyt Long Beachillä takana ja pari uutta kaveria kourassa :) Jee! Tapasin saksalaisen Jenniferin ja espanjalaisen Martan ja tultiin kyllä hullun hyvin juttuun, mukavia tyttöjä kummatkin. Kun ittensä änkee ties kenenkä seuraan täällä, niin ei voi koskaan tietää mitä tuleman pitää! Kun vihdoin ja viimein löysin itteni Long Beachille tunnin eksyilyjen ja harhailujen jälkeen, käppäiltiin ihastelemaan LB:n kuuluisaa Light Housea ja oli kyllä aika vaikuttava näky auringon laskiessa, ainoo vaan että oli ihan hemmetin kylmä ja tuulinen ilta!


Tytöt viimein otti mun kitisemisen kylmästä tuulesta kuuleviin korviinsa ja suunnattiin mahat kurnivina jotain kivaa raflaa metsästämään. Ja mihin päädyttiinkään kaikista niistä oikeesti kivoista paikoista: johonkin hirveeseen ja lemuavaan burgeripaikkaan :D So american. Mut joo, siinä nälkiintyessäni olisin kyllä syönyt vaikka hevosen, joten en valita. Istuskeltiin pitkä tovi vielä syömisenkin jälkeen siellä ja juteltiin elämästä täällä sekä suunniteltiin tulevia viikonloppuja. Eikä jäänyt pelkästään suunnittelutasolle, sillä minä ja Marta ollaan nyt viikonlopuksi hurauttamassa Losiin pitämään hauskaa! Pe suunniteltiin olevamme Venice Beachin suunnilla ja lauantaina sitten illasta Santa Monicaan. Tulee ehkäpä muutamat Margaritat nautittua, kenties ;)


Gubbenista tuli sunnuntaina iso poika, kun herra täytti 8v ja sai ihan oman iPad Minin! Kyllä nyt kelpaa :) Gubbenin ilme lahjaa avatessa oli aivan super loistava, näki että nyt on isopieni poika kyllä superhappy. Synttäreitä juhlistettiin pienellä porukalla eka kotona Skypetellen ja lahjoja availlen sekä Bellin leipomaa supermaukasta mustikka-kinuski-kakkua maistellen. Illasta sitten suunnattiin aivan karseeseen pizzapaikkaan Gubbenin Soccer-päättäjäisiä viettämään. Hrrrr, mikä paikka! Sisään astuessa lemahtaa sellanen rasvanen pizza ympäri paikkaa, lapset juoksee sikin sokin sokerihumalassa ja telkkareista pauhaa täysillä highschool football.. En osaa ees sanoin kuvailla sitä mestaa ;D Mut olihan sekin kokemus muiden joukossa - once in America! 

Muuten arki on lähtenyt rullaamaan, oon vihdoin päässyt eroon mun pummikuteista, nimittäin shopaholic is here! Voin kyllä kertoo, että 5 tuntia Forever 21:ssa on jopa MULLEKIN vähän liikaa, huh. Tänään kävin kurkkimassa lähimmän outletin tarjontaa ja voisinkin jossain vaiheessa taas vähän vilautella mitä on tullut osteltua. Saaralle vinkkiä, consseja (30$ / pari) lähti muutamat mukaan ;) 

Lapset on päivisin koulussa, joten oon itekkin kerennyt jonkun verran vääntämään omia koulujuttuja. Vähän. Sitten oon ollut juoksemassa rannalla, Belli nimittäin ilmoitti meidät taas Turkey Trot -juoksuun, joten treenattava on! Mulla on myös salikortti ja tennisklubin jäsenyys, ei siis tekeminen kyllä lopu kesken :) Ja jos siltä tuntuu, niin näitä shopping malleja löytyy tästä lähistöltä pilvin pimein ja niitähän mä rakastan! Nyt painun pehkuihin ja alan odottamaan viikonloppua Losissa kun kuuta nousevaa! 

pusuja, Gummanilta myös.

6 kommenttia:

 1. Kivaa että tytöt oli kivoja! Laita sun ostoksia tänne :)

  VastaaPoista
 2. WOHOOOOO I´M HERE AGAIN!! ihanaa et kirjotat sun matkasta tänne pupu, nyt alkaa tiivis seuraaminen. vitsi et noi kakrut on kasvanu sitte viime kuvista :) kivaa et oot saanu uusia kamuja (tai siis tottakai sä oot) <3

  -FOFFU

  VastaaPoista
 3. Gubben näyttää ihan surfer dudelta XD
  T: Anna

  VastaaPoista
 4. oooo, sounds good :) Kivoja kuvia muuten whatsapp:ssa :DD kännikala.. Mut hei, mä voisin tilata sulta yhet conssit tuliaisiks, maksan kyllä :D Pidä hauskaa <3

  VastaaPoista
 5. Saara: heti, kun on aikaa :)

  Sofia: jeee, u're here! <3

  Anna: se on surfer dude ;)

  Neela: Katsotaan ehkä mitä posti tuo synttäri / joululahjaksi ! ;)

  VastaaPoista
 6. Saara: heti, kun on aikaa :)

  Sofia: jeee, u're here! <3

  Anna: se on surfer dude ;)

  Neela: Katsotaan ehkä mitä posti tuo synttäri / joululahjaksi ! ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!