29.1.2010

Universal Studios

Mulla on ollut hirveita ongelmia tietokoneiden ja ajan kanssa, niin ei ole vahaan aikaan tullut paiviteltya. Nyt kuitenkin otan aikaa vahan kiinni ja jatkan siita mihin olen jaanyt, eli viimeisesta viikonlopusta Jenkeissa :)

Anna hokas lauantaiaamuna, etta silla on vuosipassi Universal Studiolle SEKA yks ilmainen paivapassi - JEEE, siina meille menoa!

Oli aivan mielettoman kiva paiva! Oli vuoristorataa, 3D ajelua, kauhutaloa, Universal Touria ja muuta mukavaa. Nahtiin myos miten esim sateet ja tulvat tehaan leffoissa, maanjaristyskin koettiin! Suosittelen ehdottomasti kaymaan tuolla jo senkin takia, etta saa kasityksen miten niita leffoja oikeesti tehdaan :)

Illalla juhlistettiin sitten mun vihoviimeisia laksiaisia :( three words - drama drama drama. niista huomenna lisaa!

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun sais tuonkin mahdutettua Kalirfornia Touriin, kuulostaa mahtavalta :) Ja näyttääkin just siltä että teillä on yksinkertaisesti ollu kiva päivä!

    VastaaPoista
  2. Susette: Millon hei sa oot Cali-Touria tekemassa? :) Universal Studioihin menee se yks kokonainen paiva, mut jos sellanen loytyy niin ehdottomasti suosittelen! Onks jo jotain suunnitelmia tehty ton tourin suhteen? Mulla ois kuule vinkkeja vaikka muille jakaa! Ja voihan olla niin, etta ma oon samaan aikaan siella :)

    VastaaPoista
  3. vitsi et wisteria lane ois niin siisti nähä tollain livenä! :---D

    tykkäilen muutenkin sun blogistas, itekki au pair vuotta suunnittelemassa sit ku oon ton lukion eka suorittanu. :--)

    VastaaPoista
  4. Tilda: Wisteria Lane oli kyl aika mahtava naha livena, sita olin odottanut ja PALJON! Kiva jos tykkaat :) Ehdottomasti aupairiksi sanoo tama Ameriiikan tati! Minnepain oot suunnitellut?

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!