19.6.2010

Teretulemast Tallinna!

Viime viikonloppuna tehtiin Saaran kanssa hemmottelu-loma Tallinnaan ja hauskaa oli! Lähdettiin pe Lindalinella kohti Viron vinkeitä seikkailuja ja meinas kyllä oksennus nousta laineilla keikkuessa :( Olin varannut meille Sokos Hotel Virusta huoneen ja Saara taas oli hoitanut meille kauneushoitolaan ajat, ihanaa!



Naamat todellakin kaipasi hieman kohennusta ja kasvohoito mulle varsinkin tuli enemmän kun tarpeeseen. Puhdistavan kasvohoidon lisäksi mulla oli varattuna kevyt selkähieronta, ripsien värjäys ja kevyt meikki :D saara on niin söpö.

Hoitojen jälkeen suunnattiin Vanhan kaupunkin metkuihin ruuan perässä. Käytiin syömässä niin maittavat 3 ruokalajin illalliset, että namnam, vesi tulee kielelle kun ajattelee sitä tomaattikeittoa, lohta ja juustokakkua mmmm! Tarkotuksena oli illallisen jälkeen mennä katsastamaan Tallinnan yöelämä, mutta kummatkin masut täysinä tuumaili, että nyt kutsuu enemmän hotellin lämpimät ja pehmeät vällyt :)


Ja lisää ruokaa... slurps. Mä rakastan ylikaiken hotelliaamiaisia, löytyy kaikkea laidasta laitaan. Mut kyl meidän hotelleilla on paremmat brekut kun Sokos hotelleilla ;)



Pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan aamiaisen jälkeen ja suunnistettiin shoppailukierrokselle Mungolife-Annan kartan kera ja oli kyllä hyvä reitti! Mm. Stradovariuksesta, Bershkasta ja Pull and Bearista löyty paljon kivaa mukaan vietävää :) ihania kesäjuttuja! (on muuten tullut aika paljon taas kaikkee söpöä osteltua, voisinkin koittaa joku pv tota mun "muotibloggaaja" puolta ja kuvauttaa teille ostoksiani)

Shoppailujen jälkeen suuntana oli SadaMarket ja viinakauppa :D lähti aikamoisen monta litraa alkoholia näiden tyttöjen matkaan! nyt on sitten se shoppailupuoli ainakin kesäksi täynnä.. Jaaaa ostosten jälkeen ei muuta kun nokka kohta laivaa ja laiva kohti kotosuomea :) ihana rauhallinen matka ihanan kaverin kanssa, ihanaa ruokaa ja ai että kun kaikki taas on niin ihanaa haha!


Viikonloppu puolessa välissä, tänään mä pyhitän tän päivän aivan täysin itselleni, miekkonen lähti viikonlopuksi veneilemään. Aijon hömppäillä ittekseni, juoda hyvää viiniä, syödä jotain oikein tyttömäistä, lakata kynnet, kuoria ihon, katsoa jonkun lässynlässy-leffan ja vaan nauttia :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa iiiiihanalta hemmottelulomalta! :)

    VastaaPoista
  2. Annika S: Sellainen se olikin, ilman mitään turhia "täytyy"-menoja :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!