23.2.2011

Welcome to my home

Hahaa, ei siinä onneks mennyt kun melkeen puoli vuotta, et jonkinlaista kirjotusta kuvien kera kodista sain tänne teille pistettyä :D

Mehän siis muutettiin Espoosta Jyväskylään syyskuussa ja olin vuokrannut VVO:n kautta asunnon, joka oli halpa ja kivan kokonen, mutta en koskaan saanut siitä mitään kuvia nähtäväksi. Opiskelijakaupungeissa nää vuokrakämpät menee kuin kuumille kiville ja mulla alko tulee paniikki, kun ei tuntunut mistään mitään olevan tarjolla, joten vuokrattiin sika säkissä. MISTAKE, A BIG MISTAKE. Huoh, meidän eka kämppä, jossa asuttiin itku kurkussa 1kk, oli aivan hirveä. Jouduttiin kävelemään sandaalit jalassa sisällä, kun lattiat oli niin limaset, vaikka mä mäntysuopaa olinkin lirutellut lattialle vaikka millä mitalla. Saunan lauteet oli homeessa ja suihku oli ihan kamala. Wc:n pönttöön oli kirjaimellisesti pinttynyt isot määrät paskaa ja vaikka kumihanskojen ja pyykkipoikien kera sitä kuurasin, niin ei mitään toivoa, että sen olis ees vähän puhtaammaksi saanut.

No, mähän olen valittajien valittaja, nautin siitä, kun saan soittaa jonnekkin ja kertoa, kuinka mun jääkaappi ei toimi tai kuinka mun liittymä on perseestä (huvinsa kullakin). Soitin heti sisäänmuuttopäivänä VVO:lle ja itkin kuinka kamalaa siinä asunnossa oli asua. Okei, värikynillä oli ehkä pienoinen vaikutus mun tarinaan vuokraisännälle, mut päästiinpähän äkkiä muuttamaan pois! Ehkä ne luovutti jo sen takia, kun ei jaksanut niitä mun jokapäiväisiä valivali-puheluita :D

Päästiin muuttamaan tosi äkkiä tien toiselle puolelle ja tää uus asunto on ollut ihana :) Ensireaktiohan oli tästäkin, että yök - kamalaan kuntoon jätetty edellisten asukkaiden jäljiltä. Nyt ollaan tässä kuitenkin monen monta kuukautta pysytty eikä pois olla lähdössä, tää on koti :)

Ohhoh, jopas innostuin höpöttelemään! Nyt siis asiaan, tervetuloa MEILLE:

♥ Makuuhuone ja vaatehuone


♥ Olkkari


♥ Keittiö


♥ Eteinen


♥ Kylppäri


Todellisuus meidän kotona on tällä hetkellä hieman eri.. Tupareiden jäljiltä vielä roskat viemättä, ruokia pöydillä, kaikki patjat, peitot ja tyynyt olkkarin lattialla ja vaatteet sikin sokin. Ei pysty, ei kykene! Maanantai-iltana iski kauhee oksennustauti, sitten kun se eilen iltaa kohden helpotti, niin tajuton migreeni pelmahti ilmoille eikä tälle päänsärylle näy loppua :( Antakaa mun kaikki kestää!

Palailen tän viikon aikana sepostelemaan tarinaa meidän mielenkiintoisista tupareista! Ja hei, mulla on kuviakin ;)

11 kommenttia:

  1. Ohhoh! Mä oon kuvitellu, et toi olis iiiihan erilainen, mut sehän on hieno pikku koti <3 Vitsi toi makkari on kiva! :) Ja laita sit joku tosi nolopekka-kirjotus tupareista :D

    VastaaPoista
  2. Neela: Eikä tää nyt niin pikkunenkaan oo, kun neliöitä on lähemmäs 50 ;) mutta tällainen tää on, tuu pian kaivelemaan tota mun vaatehuonetta<3 ja nolopekkaa luvassa, tosin sen yhen accidentin jätän ihan omaksi tiedokseni :D

    VastaaPoista
  3. Janninamatami todisti että aina ei tarvitse maalia seinille että olisi söpö koti :) Ja varsinkin että opiskelijoiden ei tarvitse käyttää mitää bambuhyllyjä!!! Mä olin ainakin iha lovena tohon olkkarin mattoon :)

    Huomasin muuten tossa sun (blogin) seinällä et haluisit iphonen! Meil oli just duunin it-nörtti myymässä sen iphone3sta 70e koska osti sen uusimman, mut prkl yks FAGerström osti sen...

    -MARA-

    VastaaPoista
  4. Mara: No vähän kyllä tekis mieli vaikka mitä näille seinille sutia, mut on tää kyllä hyvä näinkin :) Tämä on sellanen söpö koti, jonka lattioilla voi maata kun ei oo hyvä olo ja seinillekin voi ihan surutta vähän mennä turauttaa jos siltä tuntuu :D (oookoo!)

    No arvaa haluisinko!! Mulla menee hermot siihen mun pilipaliin! Jos tulee muita tollasia Fagerström-tarjouksia niin let me heti know :) mä lähen ny kauppaan, teen jotain marjaista raikasta ja kosteaa tänään nam!

    VastaaPoista
  5. IHANAIHANAIHANA!! Hei jansku mitä kuuluu? Mä oon tulossa ens viikon lauantai-sunnuntaiyönä sinne melkein viikoks ja mietin et jos treffailtais piiiitkästä aikaa? :--)

    VastaaPoista
  6. Kaisuliini: Hyvääää, tekemistä piisaa kun menin itselleni duunin hommaamaan, mut sellasta se elämä on :D hei, ehdottomasti nähdään, kahvitellaan yms! Pistä vaikka viel viestiä, niin voidaan tarkemmin kattoo noita päiviä :)

    VastaaPoista
  7. Hei tosi kivan kämpän ootte saanu laitettua vaikka "tausta" ei oiskaan mikään paras.Määki pääsin sisustelemaan, tai valkkaileen pintamateriaaleja ku kesäkuussa valmistuu uus koti!En malttas oottaa, tuli niin kivoja ideoita.Mut siis tosi ihana koti! :)

    VastaaPoista
  8. Peppa: Mäkin tykkään, alkuun tietty oli vähän järkytys tepastella ällöillä muovimatoilla ja ärsytti kun ei saanut mihinkään maalia sutia, mutta nyt on siihen jo tottunut :) Ja kiva on koti asua! Ai valmistuu?! Siis rakennatteko vai muutatko johonkin uudiskohteesen vai mitä häh? mullakin sormet syyhyää jo uuden kodin sisustamista, ehkäpä vielä odottelen pari vuotta ennen kun pistän omakotitalohaaveita pystyyn ;)

    VastaaPoista
  9. Hahaa, no, en mää vielä ole ite rakantelemassa mitään, saatika omakotitaloa :D taidan olla niin ikuinen teini... :) siis kerrostalo valmistumassa ni sieltä on kämppä ostettuna ja sai oikeestaan kaikkeen vaikuttaa ku näin ajoissa kämpän hankki..

    VastaaPoista
  10. Peppa: Samma här :) Mut ehkä joku nätti päivä vielä! No mut on toikin aika ihanaa, kun saa asettua asumaan ihan uuteen itteään miellyttävään kivaan kämppään. Happy for you! <3

    VastaaPoista
  11. siivoisitko wc:n paljain käsin vai kumihanskoilla ?

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!