24.10.2011

EEG-kuvaukset

Yök, hyi mikä aamuherätys - klo 8.00 suoraan sängystä keskussairaalalle tutkittavaks. Ei siinä mitään, hyvähän se on tutkia, mutta kun sattui ja päänsärky nyt on ihan tajuton! Mut passitettiin migreenin takia EEG-kuvauksiin, joissa en oo koskaan aikasemmin ollut. Päähän nakattiin sellasta hammasyörautaa muistuttava häkkyrä, päänahkaa hangattiin suolaliuoksella (auts) ja sitten kiinniteltiin elektrodeja päähän häkkyrän alle. Pari elektrodia myös kasvoihin, sitten johdot kiinni niihin kaikkiin ja "nukkumaan". Tutkimus kesti 20min ja sen aikana availtiin ja suljeskeltiin silmiä, tuijotettiin kirkkaaseen välkkyvään valoon (hyyyiii) ja hengiteltiin syvään. Äkkiä ohi siis, mut tosiaan tää jälkiolo ei oo mikään hirveen ihana.

Nyt äkkiä hinkkaamaan suolaliuokset päästä ja naamasta pois ennen kun voi suunnata kouluun. Kivoja koulupäiviä kaikille ahkerille koululaisille ;) Mä taidan ottaa pari kirjaa ja neulomiset mukaan, sen verran mielenkiintonen tulee kirjanpitokurssista!

2 kommenttia:

  1. Heiii, mäkin oon ollu tossa lapsena!Ja mun muistaakseni ne oli koko yön päässä!Ja aamulla sain pelata nintendoa! :D Ja niitten repiminen sattu ihan sikana.Toivotaan et tulee hyviä tuloksia!

    VastaaPoista
  2. Peppa: joo, ei ollut mitään kaikkein ihaninta touhua tuo EEG-kuvaus! Voin vaan kuvitella miten ahdistavaa olis ne koko yö päässä kukkua! ysch.

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!