24.10.2011

Waiting for some serious shopping!

Miksköhän sitä aina koulujuttuja tehdessään eksyykin selailemaan kaikenmaailman reseptejä, etsimään uusia blogeja, tutkimaan uutisia ja ennen kaikkea kuolailemaan ihanien vaatteiden perään eri nettikaupoissa? Eilen hupsistakeikkaa jotenkin jouduin Forever21:n nettisivuille ja annoin kuolan valua. Mä rakastan Foreveriä! Kokoajan vaihtuva valikoima, edullisia (no joo, laatu onkin sitten toinen) ja muodikkaan ihania vaatteita joka lähtöön. Arvatkaa vaan alkoko sukat pyörimään jaloissa, kun tajusin, ettei oo enää kun 1,5kk niin oon jo ostoskorejani täyttelemässä Miamissa ihan konkreettisesti! Ja koko yö menikin sitten hyvin Miami-painotteisia unia katsellen :D

Pakkohan sitä oli koulujuttuja taas pakoillakseen vääntää vähän kollaasia - näitä on kiva tehdä :) Nyt kun kattelen tarkemmin kollaasiin eksyneitä suosikkeja, niin aika neutraaleilla ja maanläheisillä väreillä mennään. Mut se on ihan jees se. Oon tässä hiljattain vihdoin sisäistänyt sen, että sinapinkeltaset värit ja hapsulaukut ja inkkariliivit yms tulee ja menee, mutta klassisuus ja ennen kaikkea tyylikkyys pysyy aina muodissa ;) Ja nyt onkin aika paljon beigeä, sinistä, valkoista, jakkua ja kauluspaitaa löytänyt tiensä mun vaatekomeroon, believe it or not!

Pakko painua pehkuihin taas unia kattelemaan Miamista, on nimittäin huomenna klo 8.00 meikä tytöllä EEG-kuvaukset, aivosähkötutkimukset, migreeniin liittyen - aikanen herätys siis. Ihan hyvä, että pääsen vihdoinkin tutkimuksiin näihin migreenikohtauksiin liittyen, toivottavasti tulis jotain vastauksia. Niitä odotellessa :)

Ps. Noi Foreverin saappaat on ihan huiput, pakko saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!