1.10.2011

Metsä palaa rajan takana, minä vain nukun

Heeeeii! Tämä ihana syksyisen lämmin aamu on alotettu aikaisin maailman parhaalla zumballa, huhhuh. Jyväskylän Satsilla on ihan huippu zumba-ohjaaja, jonka tunneilla ei hymy hyydy eikä hikeä puutu! Täydellistä ja niin hauskaa :) Miami-kunnon vuoksi ollaan Jompsun kanssa nakattu jääkaapin oveen "Miami here we come"-liikuntalista, johon kerätään viikottain rasteja, ja ai että se rastin piirtäminen ja näkeminen motivoi mua :D Kolme rastia pitää löytyä jokaiselta viikolta, muuten tulee hirveitä siivousrangaistuksia haha! Ja se kummalla on enemmän rasteja puolessa välissä oltaessa, saa kolmen ruokalajin illallisen toiselta joko kotona tai ravintolassa, mmmm :P Toivottavasti sama into ja motivaatio pysyis koko Miami-odotuksen ajan ja tietty sen jälkeenkin.


Kivaa, kun syksy on täällä :) Mulle syksy yleensä on sellasta itseensä keskittymisen aikaa, oleskelua ja nauttimista. Syksyn värit, viilenevät illat, kynttilät, villasukat, mm. Syksyllä ei myöskään jaksa mennä ja viilettää samaan malliin kun esim. kesällä, en tiedä miksi. Mä yritän nyt visusti pysyä täällä Jyväskylässä syksyn ajan ilman niitä pikavisiittejä Helsinkiin, ne nimittäin aina vähän rasittaa mua ja "sekottaa kaiken". Niin paljon ihmisiä, joita haluaa nähdä, muttei aina kerkeä. Paljon juhlimista ja valvomista. Matkustamista edestakas, rahan menoa. Katsotaan nyt :)


Oon superinnostunut näin syksyn tullen myös lukemisesta ja ei oo mitään ihanampaa kun koulu- tai työpäivän jälkeen möyriä untuvapeiton alle kirja kainalossa! Tällä hetkellä Liza Marklundin kirjat kovassa kulutuksessa. Onko jotain hyviä kirjavinkkejä? Ajattelin tässä joku päivä lukasta Notebookin, leffa oli nimittäin jokaisen kyyneleen arvoinen :)) 


Mulla ei ollut mitään kummempaa asiaa, kunhan vaan hölöttelen :) Yläpuolella kuva muuten mun tän hetken ultimate-favourite-herkusta, johon tulee turkkilaista jogurttia, luonnon jogurttia sekä liraus hunajaa, nammmm! Maistakaa ihmeessä, on aivan pirun hyvää.

Sunnuntaina olis aika jännät paikat, on nimittäin meidän työporukalla suuntana Himos ja homman nimi on virkistymisretki! Luvassa hyvää ruokaa ja juomaa, mönkkärisafaria, pesispeliä, singstaria.. Firman piikkiin kaikki, tää on mulle eka kerta, joten hiukan jänskää. Toivotaan, et on vielä työpaikka sunnuntain retken jälkeen :D

Ihanaa viikonlopun jatkoa, nauttikaa lämpimistä syyspäivistä 

2 kommenttia:

  1. Söpöjä syyyys-kuvia! Hyvä, että oot aktiivinen zumbamama! :D

    VastaaPoista
  2. Neela: Zumba is so much fun! :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!