21.10.2011

Ne tanssijaiset..

Taas pukkais yliopiston tanssiaista tossa joulukuun alussa ja mekkokriiseilyä on ehkä havaittavissa.. Mä tilasin viime vuonna kaksi ihanaa mekkoa sellaselta sivustolta, kun nexteve.com. Ei siinä, mekot on edelleenkin ihania, mut kun on tätä elopainoa päässyt hieman tippumaan, niin varsinkin se mun persikanvärinen mekko suorastaan tippuu päältä. Kumpaakin pitäis siis pienentää. Mut sitten taas olis yks mekko, joka kolkuttelis vieläkin monen vuoden takaa takaraivossa, nimittäin..


Kate Hudsonin mekko elokuvasta How to Lose a Guy in 10 Days (on muuten yks kaikkien aikojen parhaista leffoista!) Mekkoa oon kuolannut iät ja ajat ja nyt kun jotenkin sais sen ehkä näyttämään ittensä päällä hyvältä, niin kutkuttelis kyllä aikamoisesti. Löysin mekon netistä alle 100$, joten ei oo hinnalla pilattu :) elikkä siis..

What to do!? Olla säästeliäs ja ekologinen - käyttää jo olemassa olevaa ihanaa omaa mekkoa vai ottaa riski ja tilata mekko, joka voi näyttää aivan sairaan hyvältä päällä tai sitten se ei sovi ollenkaan. prkl.

2 kommenttia:

  1. Tilaa toi mekko! Se on upee! Käytännöllisyys on tylsää :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Totta viserrät :D kai se on pakko klikkailla ostoskoriin, vielä kun alle satasella lähtee ;)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!