9.10.2011

Virkistäytynyt

Huuuh, täsmälleen viikko mulla menikin kerätä itteni kasaan meidän duunin virkistäytymisretken jäljiltä. On se rankkaa, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Valehtelematta koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän huonoissa oloissa rypien, lihaskipuja ja mustelmia valitellen ja superpitkiä päikkäreitä nukkuen. Niin ja vähän kiukutellen, ups.
No, mutta hauskaa oli joka tapauksessa!

Käytiin ensiksi työporukan kanssa pelaileen pesistä, siitä taitaapi olla viitisen vuotta kun kunnareita ja paloja on viimeksi tullut tehtyä. Pesiskentiltä oli bussikyyditys kylmine juomineen Himokselle, josta oli muutama mökki vuokrattuna meille. Mä olin jotenkin kuvitellut, että ne mökit olis sellasia punasia somia mummon mökkejä, kaikki hiippailis talon nurkalle pisulle kumppareissa ja tapettais hämppäreitä yöllä pedeistä. Juu ei.Ehkä noi huvilat hieman on punertavia joo, mutta muuten niin aika mönkään meni mun odotukset. Varmaan puol tuntia meni ittekseen hämmästellessä, että VAU. Voisin jopa pikkuhiljaa alkaa lämmetä Jompsun hirsitalo-unelmalle :) Ja tarviiko tosta ulkoporeammeesta ja ihanasta hiekkarannasta laitureineen ees erikseen mainita?! Ammeessa lilluessa ilta pitkälle valuikin, juotavaa kannettiin mielin määrin sylit täynnä reunoille ja sipsujakin sai ammeeseen, kun alko massuu kurnia :D Ei sillä, että "nälkä" olis päässyt yllättämään, meillä oli nimittäin oma kokki kokkailemassa meille supermaittavaa illallista alkupaloineen ja jälkkäridrinksuineen. 

Tietty olis voinut jättää ne aamuseiskan viimeset Singstar-ulvomiset ihan jo muiden henkisen terveyden säästämiseksi eikä olis ollut seuraavan päivän iltavuoro niin raskas. Bussilla kun lähdettiin Himokselta kohti Jyväskylää ja meidän hotellia, niin meikämamma veteli yökkäreissä, kun tuntu aamulla siltä, ettei kyenny ees vaatteita vetää päälle :D näillä eväillä ja yökkäreillä mentiinkin sitten iltavuoroon, onneks mulla on työasu haha! 

Sanoinkin tänään töissä, että mielelläni jätän seuraavat firman ryyppiäiset väliin ja uhraudun työvuoroon, oli nimittäin sen verran vavisuttava kokemus näin ensikertalaiselle :D 

Kuvat täältä, samasta linkistä pystyy myös varaamaan huvilaa omaan tarkotukseen. Pitääkin pistää itekkin mietintämyssyyn, jos vaikka joskus oman porukan kanssa lähtis rällästelemään hieman hienompiin puitteisiin :) Suosittelen!!

3 kommenttia:

 1. ihan kivan näkönen mesta ! :D mäki voisin ottaa tollasen pikku kesäasunnon

  s

  VastaaPoista
 2. epäreilua, kelpais mullekin! :)ootte virkistäytyny ihan kivoissa puitteissa. ihana viikonlopunviettopaikka.

  VastaaPoista
 3. Sofia: joo, kelpais kyllä mullekin! :)

  Peppa: No todellakin, olis aika huippua päästä kavereittenkin kanssa tonne viikonlopun viettoon :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!