26.2.2012

From Everglades to Naples

Kahden viikon lööbailun jälkeen alko virallinen reissailuosuus meidän lomastamme. Huristeltiin Evergladesin halki länsirannikolle Naplesiin ja siitä jatkettiin ylöspäin ajamista Sarasotaan, jossa pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin yöpyä. Kovasti kuitenkin mietittiin, että jaksaako ottaa hotellia / motellia vai pitäiskö vaan parkkeerata johonkin CVS:n parkkikselle ja vedellä sikeitä siellä :D Kuitenkin kun ideasta möläytimme kolmannelle täydelle motellille, saatiin kuulla, että se on tosi laitonta nukkua autossa, joten sinne meni se rahansäästöidea :D Vaikka eihän motellit nyt ollutkaan kalliita, 50$ luokkaa/yö, mutta varsinkin vuodenvaihteen tienoilla oli TOSI täyttä joka paikassa.

Vähän kuvia länsirannikolta ja Evergladesista :)

Länsirannikolle saapuessamme tuli myöskin kylmemmät ilmat ja Naplesin hienoilla rannoilla kun käytiin pyörähtämässä, meinattiin kummatkin jäätyä pystyyn! Piti vedellä farkut ja hupparit päällä, että tarkeni, vaikkakin aurinko jakso koko reissun ajan paistella :) Länsirannikko oli ihan jees, varmaankin toi alhasempi lämpötila hieman söi pois sitä viehättävyyttä. Eikä me mitään erityistä länsirannikolla tehtykään eikä odotettu, haluttiin vaan ajaa rantaa pitkin ylöspäin ja nauttia niistä kuuluisista Meksikonlahden maisemista. Enemmän kyllä pidin itärannikosta West Palm Beacheineen ja Miameineen sekä niine upeine turkoosine hiekkarantoineen! 

Evergladesin rämealue oli aika huikea - vaikkakin lämpötilaltaan JÄÄTÄVÄ! Floridan halki menee iso moottoritie nimeltään Tamiami Trail, jota pitkin pääsee rannikolta toiselle. Tää kyseinen motari vetelee myös piiitkän pätkän Evergladesin halki ja hitto oli jännää.. Ensimmäinen alligaattori kun vilahti moottoritien vieressä menevän joen rannalla, niin se fiilis oli aikamoinen! Sen jälkeen, kun ties miltä ne näyttää ja miten ne erottaa sieltä rannasta ja joesta, niitä vaan vilis kun sieniä sateella, huhhuh. Käytiin piipahtamassa suorämeajelulla, joka oli kans aika jänskää. Napattiin sellanen suokopteri alle, joka kiisi keskellä suota ja bongattiinhan me muutama alligaattorikin. Suosittelen Evergladesissa käymään, on kyllä kokemisen arvoinen reissu! :) Suokopteriajelu tais olla 30$ / hlö ja siihen sisälty sen suokierroksen lisäksi villieläinshow.

Evergladesin kokemisen ja länsirannikolla värjöttelyn jälkeen lähettiin ajelemaan kohti Orlandoa, jossa vietettiinkin sitten uusi vuosi huvitteluineen ja armottomine shoppailuineen! Siitä lisää myöhemmin :)

Hei kiinnostaako teitä muuten nähdä, että mitä kaikkea matkalta tarttu mukaan? :) Mielelläni esittelisin nimittäin teille mun huikeita ja ihan hullunhalpoja löytöjä, joiden joukossa on mm. Michael Korsin kello (100$), Niken keltaset tennarit (15$) ja Steve Maddenin laukkua (40$). Ois munkin varmaan ihan hyvä käydä kaikki ostokset läpi, niin muistaa, että mitä kaikkea sitä mukaan tarttuikaan!

5 kommenttia:

 1. Joooo, esitystä uusista(lainattavista) vaatteista!! :)

  VastaaPoista
 2. Toki toki postausta uusista jutskista! :)

  VastaaPoista
 3. we want more, we want more!

  VastaaPoista
 4. Saamanne pitää! Heti, kun oon saanut kirjoteltua Miami-reissujutut pois alta, niin alkaa armoton tykittäminen noiden ostosten tiimoilta ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!