10.6.2010

Opiskelemaan?

Ohhoi, nyt on sitten pääsykokeissa käyty ja ainakin kesän ajaksi aijon jättää kaiken koulukirjojen parissa puurtamisen kokonaan pois kuvioista. Luin kokeisiin aika paljon, mutta olisin kyllä voinut enemmänkin paneutua siihen pääsykoekirjaan. Ennakkotehtävät, jotka tuli eilen palauttaa pääsykokeiden ohessa, tein ihan hyvissä ajoin, not (printtasin ja viimeistelin eilen aamulla puol tuntia ennen koetta :D). Pääasia kuitenkin on, että mun mielestä ennakkotehtävät (cv + "työhakemus" kouluun) onnistu ihan tosi hyvin ja mä olin niihin tyytyväinen :)
Ihan hyvä fiilis jäi pääsykokeista. Kirjallinen osuus meni kivasti, sain paljon asiaa paperille listattua. Ryhmäkeskustelu oli tosi luontevaa vaikka olinkin aluks aivan pyörällä päästäni sen aiheesta. Sain kuitenkin ääneni kuuluville, myötäilin muita ja annoin itsestäni osaavan ja fiksun kuvan :) ja mä sanoin viimeisen sanan, good! Viimeisenä oli vuorossa yksilöhaastattelu, jännitin aluks niin paljon, että mun ääni oli ihan piipertäjä, mut sitten alkoi sekin sujumaan paremmin ja sain haastattelijat monesti nauramaan ja aika hyvin vakuutettua mun motivaatiosta ja luonteeni sopivuudesta kyseiselle alalle. Kyl siel yks kömmähdys Hesariin liittyen tuli, mut en jaksa enää siitä murehtia! Voisinpi jopa päästäkin kouluun :) Ainakin mä niiiin kovasti ja hartaasti toivon pääseväni opiskelemaan, en kestä enää kolmatta vuotta ilman opiskelua.. Ja on ihan hyvät mahdollisuudet myös sen vuoksi, että hain Humakin jokaiselle kampukselle, Kauniaisiin, Turkuun ja Jyväskylään, en minnekään muualle ja se jos mikä kertoo mun hyvin korkeasta motivaatiosta ;)

Tuloksia odotellaan nyt kuukauden ajan, piinaa! hhrhrhrrr. Onko joukossa innokkaita opiskelemaan lähtijöitä mun lisäksi? Minne haitte ja miten on haut mennyt?

Pidättehän mulle peukkuja, oon aivan maani myynyt, jos sitten käykin niin ikävästi, ettei opiskelupaikkaa heru :( mut elämää se vain on ja kyllä sitä vuoden jaksaa vielä odottaa (EN odota, olen malttamaton!!)

Kuvat: HUMAK

2 kommenttia:

  1. Jeee, minä ainakin oon! En malttais oottaa että saan syksyllä aloittaa opiskelut :D (Kommenttien määrästä en tiedä oonko sitten ainut...) Mutta niin, minähän pääsin viime kevään hauissa sisään Oulun yliopistoon, Master of Education International Programmeen, eli opiskelemaan kasvatusta sekä suomeksi että englanniksi. Ja kämppäkin siellä on, tulis jo syyskuu! :)

    VastaaPoista
  2. Susette: mäkin oon ihan innosta piukeana ton kouluunpääsyn suhteen! Ei millään jaksais enää odottaa.. Ja kaikki ne ihanat/hauskat/rankat/mielenkiintoiset yms kokemukset, jotka käteen jää itse opiskeluajasta kiehtoo mua ihan mielettömästi! Onnea suuresti opiskelupaikasta, varmasti on sua varten :) Oulu kutsuu sinua, kun taas Jyväskylä minua!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!