25.8.2010

Kurkkaus olkkariin!

Hei :) Fiilis on katossa tän kirjottamisen kanssa, saatte nyt kuunnella taas tätä mun hölynpölyä ja katsella sekalaisia kuvia. Ja HEI, eilen sain muuten aikaseksi vähän kuvailla rakasta kotia, tosin se into loppu siihen kun huomasin, että makkari, keittiö ja eteinen pitäis siivota ihan rankemmalla kädellä, joten tipautellaan näitä fotoja näin little by little.


Miten hurjaan tahtiin voikaan yks makkari saada mun sydämen tykyttämään? Täydellinen makkari mulle, aivan täydellinen. (edit: Oisko vaikka olkkari??) Korostusseinän väriksi päätyi pitkän mietinnän jälkeen rauhallisen viileä harmaa, joka vähän vivahtelee laventelin puolelle valosta riippuen. Ihana. Sitten me myös tasoitettiin kaikki seinät, byebye ällöttävät lasikuitutapetit! Loput seinät sai itselleen puhtoisen valkeat maalit, joten valoisalta näyttää! Muutenkin muuttu värimaailma paljon tyynemmäksi ja minä kyllä tykkään :)


Gumman, mun pienipiiperoinen kuvissa ♥ ja kylppäri vie multa vieläkin jalat alta, varsinkin tuo taivaallinen lattia.


Ja koska mun kämpä on nyt saanut täysin uuden ilmeen, niin täytyhän kaverit-rakkaat kutsua sushin merkeissä ihastelemaan uutta lattiaa ja seiniä. Oli aivan superkivaa nähdä Saaraa ja Erikaa ja väännellä yhdessä sushia. Vaikka kukaan ei koskaan sitä ollut tehnyt, niin pakko sanoo, et onnistu yllättävän hyvin :)


Ja sitten kämppähommista muihin juttuihin. Arvatkaa kuka on nyt ihkaoikea ahkera opiskelija.. MINÄ! Ylläolevista kuvista ehkä vähän huomaa miten joku on ollut pikkusen innosta piukeana ensimmäisen koulupäivän jälkeen. Huhhuh sitä jännitystä ennen koulua! Koulu alko klo 9.15, me herättiin kummatkin siinä kuuden jälkeen ja hihitettiin :D Jompsu teki ekaluokkalaiselle runsaan aamupalan ja saattoi kouluun, hahaha! Hyvinhän se meni, ihan tosi kiva ja kotoisa koulu ja mukavia koulukavereita :) Eihän tätä kuitenkaan kauaa kestä, kun kohta on vuorossa opiskelut Jyväskylän kampuksella, jos kaikki nyt nappiin menee.


Yök, ällöä. Tän miehen mä kyllä vihille vien, se on varma se! tai siis se mut sinne vie, mut anyway :)


Ja tähän on hyvä lopettaa tämä ei-päätä-eikä-häntää-höpötys! Eilen meidän leffailta päättyi näin. Ei tainnut Jätä Se eikä Valentine's Day tätä neitiä kiinnostaa..

Kuullaan taas, ootte ihania MUT KIRJOTELKAA MULLE HÖPSÖT!!!!

7 kommenttia:

  1. Asunto näyttää aivan ihanalta ihanalta ihanalta! Varmaan tosi kivaa, kun on oma asunto jota voi remontoida ilman että se on "turhaa" ja rahantuhlausta (itse en ainakaan viitsi tehdä vuokrakämpän eteen mitään.. ) Aika pelkistetty sisustus, itse tykkään enemmän romuntäyteisestä :D Mut nätti silti! Nyt sitten odotellaan viimeisiä kuvia asunnosta, siivoile kuitenkin ihan rauhassa! :)

    Ja huomaa kyllä miten innoissasi olet koulun alusta :) oot niin hauska ja höpsö :D Näitä juttuja on kiva lueskella ja kuvia ihana katsella, oon varmaan aiemminkin sanonut tän, mutta tulee aina vaan niin hyvälle tuulelle nähdä kurkistus noin iloisen ja onnellisen ihmisen elämään :)

    Ja ihanaa että oot löytänyt noin kivan poikaystävän jonka kanssa on noin hyvä olla :) Jännittääkö sua yhtään Jyväskylään muutto, että mitä jos yhdessäasuminen rupeekin ahdistamaan? Se on kuitenkin vähän eri asia toisella puolella Suomea, jossa ei vielä ole ystäviä.. En halua pelotella, ajattelin vaan että ootko miettinyt että mitä JOS et viihdykään Jyväskylässä? Vai onko se ihan poissuljettu mahdollisuus ? :D

    Ei tarvitse vastata tähän jos et halua, mutta kysyisin sun palkasta, kuinka paljon sulla on kuukausi-/tuntipalkka? Mitä työehtosopparia teillä noudatetaan? Olen hakemassa myyntineuvottelijaksi, varmaan aika samantyyppistä hommaa kuin sulla, mutta pääasiassa kokoustiloja sun muita tuossa firmassa varaillaan. Täytyisi haastattelussa sitten kertoa palkkatoive, ja haluaisin vaan tietää että millaista palkkaa sitä osaisin suurinpiirtein vaatia :)

    Tsemppiä syksyn kiireisiin ja jatka samalla positiivisella meiningillä :)
    Ja hei kerro sitten kuinka tuon oikeudenkäynnin kanssa kävi! Mielenkiintoista kuulla miten tuollainen asia hoidetaan.

    VastaaPoista
  2. Mä just mietin että pitääpäs pitkästä aikaa kommentoida jotain!Mistäs mä alottasin..Toi sun kämppä on tosi kiva!Mä oon asunu niin rupusissa opiskelijakämpissä, hitto jos ois oma kämppä mitä sais sisutella/rempata oman maun mukaan!

    Huippua, et oot löytäny niin ihanan miehen jonka takia uskallat muuttaa keski-suomeen asti!Mietin samaa ku edellinenki, eikä pelota yhtään vieras paikka?

    Joskus ku aloin lukea tätä blogia, kysäsin sulta aupparihommista ja mietiskelin et kun vaan uskaltas lähteä itekki.Nyt oon päättäny tosissaan ennen joulua lähteä Italiaan!Koulupaikka katkolla, perhe haussa.En vaan malta oottaa et pääsen Italiaan ja nään mun huippuja kamuja siellä!Pointti oli et täältä sai rohkasua et nyt kyllä pitää lähteä jos millonkaan!Kun ei oo nyt mitään riippakiveekään estämässä :D:D
    p.s.yritän kommentoida enempi tästä etespäi! :))

    VastaaPoista
  3. Annika: Seiniltä uupuu tauluja ja peilejä sun muuta sälää, kyllä se alkaa pikkuhiljaa romusta täyttyä tämä mun kaksio :) Toivottavasti nyt vihdoin ja viimein saisin noi virolaiset putkimiehet ulos tuolta mun kämpästä, niin vois ihan hengähtää ja siivota tietäen, että sinne ei kukaan enää lampsi mutakengillä!

    Tällanen yli-innokas ja hyperpirteä pakkaus mä olen, mut onhan mullakin tietty mörököllipäiväni.

    Mitä poikaystävään ja muuttamiseen tulee niin on kyllä pakko sellanen juttu kertoa, että kyllä mua pelottaa. Vaikka me nyt 4kk ollaankin jo yhdessä erittäin tiiviisti asuttu, niin mua kyllä jännittää muutto "hänen" paikkakunnalleen, josta löytyy jo omat kaverit ja kaikki omat menot ja meiningit. Tästä ollaan hammasta kiristelty ja itkut silmissä juteltu, mut mulla on kova luotto tähän hommaan, niin on myös poikaystävällä :) Mä uskon, että me tullaan selviimään, vaikka aluksi voikin varsinkin mulla olla hieman rankkaa. Ja jos käy niin, että sukset jostain syystä menis ristiin tai että Jyväskylä nyt alkais älyttömästi ahdistaa yms. niin aina mä sieltä pois pääsen. Onhan mulla vakituinen koulupaikka täällä Espoossa ja kaikki perhe/sukulaiset täällä myös. Mut kyllä mä sen verran rakastan tota miestä, että kaikkemme tehdään jos asiat ei toimi, ennen kun edes mietitään erilleen muuttoa eri kaupunkeihin :) mutta en usko, että tällasta tilannetta nyt ainakaan lähiaikoina tulee..

    Oon jo tehnyt töitä S-Ryhmässä myyntineuvottelijana 2,5v, joten mulla on palkkakin tässä alkuaikoihin katsottuna kerennyt nousemaan jo monen monta kertaa. Muistaakseni alotin 1776€/kk-palkalla, nyt palkka lähentelee 2000€/kk. Ehkäpä lähtisin palkkatoiveeksi heittämään noin 1800€.. Työehtosopparina meillä taitaa olla MaRates ja esimies "kalleusluokkaa" noudatetaan. Toivottavasti on hyötyä sulle näistä :)

    Kiitos ihanasta kommentista ja tsemppiä sulle myös tähän syksyyn ja talveen ja kaikkeen ja jutellaan paljon täällä blogin puolella, eikö? :)

    VastaaPoista
  4. Peppa: Mä taas oon muuttanut suoraan vanhempien helmoista tohon mun kaksioon, joten multa taas on kokonaan jäänyt kokematta "rupuset opiskelijakolot" :D PAITSI, että! Me saatiin asuntotarjous Jyväskylästä ja innolla odotan kuvia, jotta nään millaseen rupuun me ollaan muuttamassa! saas nähä :)

    Kyllähän toi JKL ja kaikki uudet ympyrät välillä huimaa päätä ja saa migreenin aikaseks, mutta elämässä pitää uskaltaa lähteä ja mennä niin kun itestä tuntuu :) toivotaan kaikkea hyvää mulle ja mun uudelle kotikaupungille JYVÄSKYLÄLLE!

    Ihan huippua, et oot lähdössä! Kannatan ehdottomasti ja olen ylpeä, että sulta lopulta löyty rohkeutta :) ja on kiva kuulla, että oot saanut multa täältä jotain rohkaisua :) täytyy vaan luottaa itteensä ja tosiaan uskaltaa välillä hypätä tuntemattomaan. Mahtavaa Italia-aikaa, lupaat sitten kertoa mulle kun perhe löytyy!

    VastaaPoista
  5. Kun muutat tänne Jyväskylään voidaan sit pitää semmosta ruotsin kielen keskustelukerhoa :p Eivaan, ois oikeesti kiva tavata joskus ihan oikeastikin :)

    VastaaPoista
  6. oaaaw ! Ihana toi sisustus sulla nytten ! ;3 itekkin tuhlasin sillon rippilahjaksi saamat miltein kaikki rahat huoneen sisustukseen ... :-----D se on jotenkin ihanaa, jotenkin odotan että pääsee sitten sisustamaan joskus omaakin kämppää kun muuttaa äitin helmoista pois.

    Tsemppiä, sulla kumminkin löytyy noin paljon rohkeutta ja muuta muuttoon, muaki varmasti pelottais vähäsen muuttaa ihan uuteen kaupunkiin ja sillai..:) ! Kai me nähään viel joku päivä, et saa hävitä kokonaan!:--( ♥

    VastaaPoista
  7. Elina: Hei jooooo, tavataan! :) jätetäänkö toi ruotsinkerho kuitenkin kuvioista pois? :D ei nimittäin oo mun vahvinta alaa..

    Viia: no mutta hei pikkuinen! sisustaminen on sellaista terapiaa että oksat pois :) toivotaan, että Jyväskylä kohtelee mua hyvin ja että mä viihdyn siellä :) tsemppiä sulle ihan kaikkeen ja aivan varmasti nähdään vielä!<3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!