10.4.2011

Idols-huumaa

Meillä ei oo telkkaria, tai siis toimivaa digiboxia ja muutenkin toi töllö tossa möllöttää ihan turhana, mutta pakko myöntää, että Idols on kurkittava katsomosta. (Ja tietty ne hollywood-rouvaset!!) Sehän on täysfakta, että esim. viime vuosien finalisteihin verrattuna ei taso oo mikään superhyvä ja American Idolssiin ei voi MILLÄÄN verrata, ei, mutta tän illan lähetyksessä oli pari mun mieleen maistuvaa esitystä :)


Mulla tipahti poskelle kyynel, kun Henna-Riikka esitti Romanssi-biisin. En tiedä mikä siinä sen esiintymisessä ja laulussa mua kiehtoo ja vaikka sen laulaminen ei oo puhdasta, niin musta se on HYVÄ, koskettava, aito ja herkkä esiintyjä ja laulaja!

Toinen ihan loistava vetäjä on Ali, erittäin lahjakas musiikillisesti, ehkä vaan vähän liian tylsimys. Tän illan Lentäjän Poika osui niin nappiin, siinä korostui ihan mielettömästi Alin taito.

Ilpolle en lämpee, mun makuun turhan leso (:D), Martti on liian kokenut konkari, Stiinaa en pysty kattomaan, kun se aina vääntelehtii ja ilmehtii niin eriskummalliseti ja Lotta oli söpö, mutta laulutaito ei ehkä ihan vakuuttanut.

Vad tycker ni? Vem är den bästa? Vem ska vinna? ;)

Janninan Idols-studio kuittaa!

2 kommenttia:

  1. Mä oon niiinn vannoutunu American Idol-fani (Casey Abrams ja Jacob Lusk <3)ja himoitsen aina niin kuumaa Steven Tyleria <3 <3 Suomen idoli ei oiken nappase..

    VastaaPoista
  2. Peppa: Mä en oo uskaltanu sitä kattoa ollenkaan, en halua addiktioitua enää yhteenkään telkkariohjelmaan :D ja Suomen Idolsilta lähtis kokonaan uskottavuus American Idolsin katselun jälkeen..!!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!