5.4.2011

Viikonloppu hulinaa täynnä!

Viikonloppuna mun pienen pieni pikkusisko (note to self: Jannina usko jo, että se täyttää kohta 18v, eikä ole enää se ruttunen pikkumimmi, jolta voi huijata kaikki karkit!) tuli kyläilemään meidän tykö tänne Jyväskylään, mikä oli enemmän kun odotettua! Mä taistelin viime viikon angiinan kourissa ja hieman pelottikin, että tuleeko meidän viikonlopun riennoista mitään, kun vielä perjantaina Nepsua bussiasemalta hakiessa oli olo hitusen heikko. No mutta sehän ei menoa estänyt ;)

Perjantai meni aika pitkälti hyvän ruuan, juoman ja seuran parissa. Ummet ja lammet tuli höpöteltyä ja innostuttiin hieman mun vaatekomeroa tonkimaan, jonka seurauksena parit söpöilykuvat:

(Sori Neela, tää oli ihan pakko laittaa tunnelmaa nostattamaan!!)

Lauantaina huristettiin tuhatta sataa läpi miljoonien kauppojen mun harjoittelun, Mörköoopperan, viimeisiin näytöksiin - hieman haikein mielin tietty. Meillä oli lauantaina vielä kaksi näytöstä ja ensimmäinen niistä oli täyskatastrofi :D Yks esiintyjistä oli päättänyt, että häntä ei nyt huvita lavalla esiintyjiä ja että muiden jaloissa loikoilu ja kuperkeikkojen teko kesken herkän biisin on paljon kivempia juttuja. Näinnikkäästi! Toinen ja viimeinen esitys meni aivan nappiin, tuntui niin ihanalta, kun kaikki esiintyjätkin oli supertyytyväisiä omiin suorituksiinsa :) Kirjottelen Möröstä vielä tarkemmin kuvien kera, nyt on käynnissä virallinen Mörköloma, joten siitä pulinat nyt sikseen!

Lauantai-iltana saatiin jostain päähämme mennä ihastelemaan GLAMOUR-Johanna-Jolene-Tukiaista meidän lähiräkälään, Kuokkalan Birraan. Ja niin me sitten tehtiinkin, monien kommelluksien ja käsien vapinoiden jälkeen kylläkin! 

Keikasta jäin täysin sanattomaksi. Vaikka paljoa ei nähnyt, niin oli se silti aika kamalaa kuunnella.. En tiedä olisinko selvinnyt hengissä, jos olisin nähnyt kaikki ne lattialla pyöriskelyt Julia-siskon kanssa tai ne hylly-pyllyjen läpsimiset..


Keikan jälkeen räkälä tyhjeni aika näppärästi, paikalle jäi muutama hassu vakiojuoppo, mutta kerran kun sinne asti oltiin päästy, niin päätettiin jatkaa menoa, pistää jalalla koreasti ja hoilottaa karaokea. Ja meillä oli niiiin hauskaa, odotan sitä päivää into piukeana kun voin mun pikkusiskon kanssa mennä baariin ilman pientä jännitystä ;)


Viikonloppu oli ihan huippu, tulkaa kaikki muutkin kaverit viihdyttämään mua tänne Jykylään! Mutta mä jatkan nyt riitelyä ton "komeamman puoliskon" kanssa, tällä kertaa riidan aiheena kulttuuri vs. liikunta, tästä tulee mielenkiintoista..

Ps. Neela pisti pystyyn oman blogin, ihana pikkuinen!

1 kommentti:

  1. Oi vitsi, oli kyllä ihan maaahtava viikonloppu :)
    ps. ihana toi tunnelman nostattamis kuva........

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!