18.4.2011

I'm sooo bored!

Kuinka voi ihminen olla näin hukassa ilman toista? Huhhuh, tää fiilis ei todellakaan ole kiva. Mä tuun kotiin töistä/koulusta, meen suoraan nukkumaan oli kello mitä oli. Sitten nousen ehkä siinä puolen yön aikoihin ja pyörin ympyrää ja mietin, että mitäs sitä nyt sitten pitäis tehdä. Syön kaikkea paskaa vaan sen takia, et ois jotain tekemistä. Salillakin oon ollut ihan sekasin, lähin yks päivä KESKEN combatin pois, kun ahdisti niin paljon :D Tää 2 viikon erossa olo nähtävästikin ottaa aika koville, niin henkisesti kuin myös fyysisesti. Miten tuun ikinä selviimään kesästä, kun tarkoitus olis periaatteessa asua eri paikkakunnilla?! Pieniä elämänmuutossuunnitelmia mielessä on monia lähinnä kesää ajatellen, mutta vielä ei mitään mullistavaa ole tapahtunut.

Tässä teille hieman kuvitusta siitä miten mun yksinolo sen nukkumisen ja syömisen ja pyörimisen rinnalla sujuu:

On se kivaa pukea lenkkeilykamat päälle vain älytäkseen, että äh, ei huvita yksin lähteä :D Yhtenä päivänä onnistuin raahaamaan itseni lenkkipolulle sillä ehdolla, että Saara pölisi mulle koko matkan ajan puhelimessa.. huooh..

No sitten yksi ilta innoistuin mun vaatekomeron sisällöstä ja päästin sisäisen teinini valloilleen! Sitten alkoi tietty surettamaan se, että ei ollu yleisöä mun muotinäytökselle - normaalisti siis rakastan keikkaroida Jompsulle kaiken maailman vaateyhdistelmissä, senkin mielestä varmasti eeeeerittäin mielenkiintoista ajanvietettä, NOT.

Eilen yritin piristää itseäni ostamalla pirtsakan ja ihanan keväisen huivin, mutta sitten tapahtui taas jotain ja angsti iski :D Eikö kuulostakin aika säälittävältä tää mun yksinoleskelu? Vähän ehkä värikynää on käytössä, mutta ei tää kiva ole ja vaatii ehdottomasti totuttelua ja harjoittelua - en mä aina ikuisesti 24/7 voi Jompsun kainalossa piileskellä!!

Tää mun uusi herkkunamnam kyllä ihan oikeesti sai hymyn huulille, oli nimittäin aivan suussasulavaa! Avokadoa, majoneesia ja katkarapuja, vóila, namupala on valmis hotkittavaksi!

Mutta tiedättekös, aika maailmanmullistava tunne, kun huomaa, ettei mikään ole samanlaista, kun toinen on poissa. Ja se ikävä mikä on iskenyt, on ihan hirveä. En halua, että mun poikaystävä koskaan lähtee pois!!

Onko siellä yhtä yksinäisiä susia liikenteessä?
Sanokaa nyt ees joku, että tiedätte miltä musta tuntuu :(

7 kommenttia:

 1. TIEDÄN! Mää olin ihan hätää kärsimässä ku hiihtolomalla oltiin viikko erossa ja sen jälkeen ku mieheke oli 4 päivän reissulla niin sama homma, olin innoissani ku lapsi jouluaattona ku toinen tuli takasi :D Kauhulla ootetaan jo kesän 3 vkon eroa. Mää oon tullu vaan yhteen johtopäätökseen. Rakkaus on vakava mielenhäiriö.

  VastaaPoista
 2. Voi jansku jansku... :D Koitahan nyt pärjtätä ilman sitä jomppelia ja soita mulle jos sul on tylsää ;) ps. ihan sika kiva toi musta panta minkä ostit kun olin teillä! (:

  VastaaPoista
 3. Susette: Ei ole kivaa olla mielihäiriöinen :( tai siis on, mut you got the point :)

  Neela: No joo, mä koitan, vaikeeta kyllä! soittelen sulle pupsu<3

  VastaaPoista
 4. ihana tuo sun kukkahuivi! :)

  VastaaPoista
 5. KYLLÄ! Nään huomenna mun poikaystävän kahden viikon jälkeen ja en varmaan saa es nukuttua! Oon ollu espanjassa kaks viikkoa ja tää aika oli aivan karmivaa... En ois ikinä voinu kuvitellakaan että kaipaan jotain ihmistä näin paljon <3
  Elina

  VastaaPoista
 6. Jannina näytät ihan sairaan hyvälle!! hoppas jouni ei oo kokoo kesää oikeesti eri paikassa ku sä koska sä oot tosi säälittävä noitten ikävä juttujen kanssa :) love you long time t.krista

  VastaaPoista
 7. Ella: Kiitos, mäkin tykkäilen siitä aika paljon :)

  Elina: Eikö ookkin aika maailmaa mullistava tunne, tuo kamala kaipuu? Toivottavasti uni jo tulee ja oot päässyt kultasi kainaloon :)

  Krista: Hhahaha, kuule luikku, mitä sä siellä huutelet :D nojoojoo, olin mä aika säälittävä noi 10pv, kun oltiin erossa, ainahan mä vähän oon :D pupu, oon nyt lähössä suhaa helsinkiä kohti, voisin vaikka ringalingaa sulle! <3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!