24.11.2010

NE TULI!!


♥ Mun mekot! ♥ Mun mekot!  Mun mekot! 

Ohhoh, mä tilasin nää tasan 2 viikkoa sitten ja nyt jo toimitettiin ovelle asti! Tässä on teille dress nro 1, jonka varmaankin pistän tanssijaisiin :)

Mitäs pidätte? Mä oon rakastunut.. oohhhh! Ainoo vaan, että puvun alaosa on hieman makkarankuori, ei mitään voi pitää alla, mutta pohdin vielä, että haittaako se mua :)

Ja miltä toi tukka teidän mielestä näyttää? Olisko tollanen kampaus hyvä puvun kanssa? Nutturaa en itelleni saa, ellen ala säätämään aivan sairaasti mun clip onien kanssa (en halua). Yks vaihtoehto olis kanssa kihara, mutta kun tukka on niin lyhyt, niin se ei ehkä näyttäis niin kivalta.. Mielipiteitä kiitos puput!


Ja juu, mä vähän innostuin ton web-kameran kanssa :D Mutta kun mekko on niin ihana.. Samalla hei kun esittelen dress nro 2, niin kerron teille aivan kaiken tästä tilaus/osto/postitus/tullaus prosessista!

3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti tää mekko!! IHANA. Vai onks sun äässi tos liian näkyvä?Ja aika makee toi sun sliipattu luukki;)

  VastaaPoista
 2. ihanat mekot, molemmat!! jee, onneks ne oli just sellaset kuin pitikin eikä mitään mummon vanhoja verhoja muistuttavat ;) mieletön kampauskin, laita noin! :-)

  VastaaPoista
 3. Saara-Mari: I don't know what to do! noi on kummatkin niin ihania, että itkuhan tässä meinaa tulla.. Tässä puvussa peppu on kyl kieltämättä aika ghettoäässsiii ;)

  Ondoyer: Niin on, ihan täydelliset! :) vaikka mä kauhulla odottelin noita niiden sun tarinoiden jälkeen :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!