18.2.2010

And these too !

NO entäpä sitten penkkarit, yks hauskimmista päivistä ikinä! Oioi sitä tunnetta, kun tiesi menevänsä kouluun viimeistä päivää ennen loppurutistuksia ja oli niin innoissaan kaikesta. Ja se kikatus kun korkattiin Saaran kanssa ensimmäiset siiderit klo 7.30 ja liruteltiin loppujuomia limupulloihin. Entäpä se huomio, minkä sai osakseen tona päivänä! VAU, that's the word to describe it all.

Meidän lukiossa ei kukaan pukeutunut mihinkään oikeisiin naamiaspukuihin yms, periaatteessa harmi. Mut en tiedä olisinko halunnut jäädä paitsi siitä pyöräkellarissa leijailevasta sprayn-hajusta, joka me Saaran kanssa sinne ihan vahingossa hups aiheutettiin. Ulkona vaan oli niin pirun kylmä, et päätettiin fiksuina tyttöinä suorittaa haalareiden sprayaaminen kellarissa :D Hokaatteko muuten mun abi-haalarin idean? Jep, meitä oli kolme vankikarkuria, vihdoinkin päästiin pakenemaan VANKILASTA!

.. Ja kyllä abi-haalareilla ja muulla rekvisiitalla saa aika hyvin hulvatonta "naamiaisasua" aikaan, ottakaamme mallia hyvin tummasta ystävästäni Linda-Karimbasta!

Abi-show oli ehdottomasti yks päivän huippuhetkistä. Meillä oli show:ssa mm. Kunkku-Talentia, opettaja-imitointia, vuoden se ja se -palkintoja, omatekosia lauluja, bäkkäri-homppeli-esityksiä ja kaikkea muuta hauskaa :) Olin ite suunnittelemassa meidän abi-showta ja tän lisäks päädyin jotenkin ihmeellisesti koko homman juontajaksi! Muutenkin lukiossa ja peruskoulussa olin sellanen joka paikan höylä, jolla oli aina näppinsä kaiken maailman suunnittelujutuissa ja juhlissa pelissä.

Rekka-ajelu oli yhtä huutoa, naurua ja vielä kerran huutoa. Että sitä energian määrää, mikä pääsi purkautumaan mitä ihmeellisimpien laulujen muodossa! Oli kyllä ihan mielettömän kylmä ja rekka kun porhalsi yli 25km/h niin oli pakko kääriytyä pieneksi möykyksi rekan lattialle, muuten olis nenä tippunut päästä jääkalikkana tielle.

Iloa ja naurua löyty tästä päivästä vaikka millä mitalla, niin kun kuvistakin varmaan huomaa.

Jatkot vieteltiin sitten entisellä KY-klubilla (yök-oksennus), koska siellä oli yli puolet meidän koulun abeista. Eksyttiin sitten yömyöhään Sofian ja kumppaneiden kanssa vielä Ale Pubiin (yök-oksennusoksennus) ja snägärin kautta kotiin. Huhheijaa, toi loppuilta meni kyllä niin tumussa, ettei mitään rajaa! Mut hei, kerran sitä vaan abeiksi päästään ja niitä penkinpainajaisia juhlitaan, joten tämä sallittakoon. Enkä varmasti ole ainoa ;)

LUKUINTOA kaikille tämän vuoden abeille!

2 kommenttia:

  1. hahah kuvistakin huomaa kuinka kylmä oli, jäätyneitä hymyjä! voi näitä aikoja...(onneks ohi :D) nous hyvät muistot mieleen kun tätä luin..

    -em

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Erika? ihanat lukioajat ahhh!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!