2.2.2010

I'm weird 'cause I hate goodbyes


Tiesittekin kaikki varmaan, etta ma olen jo Suomessa, ollut taalla kohta jo viikon. En kuitenkaan sanois, etta ma oon kotona, koska taa paikka ei tunnu enaa yhtaan niin kodilta kun se oli ennen. Hirveesti asioita on muuttunut ja tuntuu, etta kaikki on mennyt elamissaan eteenpain ja ma vaan jumitan. Kaikilla kavereilla on opiskelupaikat ja poikaystavat ja mun perheessakin on tapahtunut mullistavia asioita, niin positiivisia kuin myos negatiivisia. Taalla on kylma eika lumen tulolle nay loppua. Ihan pienet muutokset ymparistossakin pistaa mut ymmartamaan, etta mun poissaollessa asiat muuttuu, se vaan on fakta.

Mulla on aivan suunnaton ikava takaisin. Takaisin kotiin. Mulla on ikava kaikkea! Tietaisittepa vaan miten mun sydan sarky, kun Nick (hostisa) ja Gumman heitti mut kentalle ja gumman antoi mulle viimeisen "nasapuss":in eli eskimopusun. Kun pikkunen naki mun kyyneleiset silmat se vaan tokas "hopohopo Nina" :) ei siina voinut kun nauraa silmat vetisina ja miettia miten paljon gumman voi mulle merkita. Gubbenin hyvastelin lahtoaamuna ennen sen kouluun menoa. Sain ainakin 5 piirustusta, joissa oli me kaikki kolme ja paljon sydamia. Gubben myos ihan itse pyysi mun osoitteen, etta voi sitten reippaana poikana lahettaa mulle kirjeita ja kortteja. Ma oon niin onnellinen, etta se voi nyt hyvin ja on alkanut olla ihan normaali oma itsensa. Siita tulee maailman reippain ja ihanin poika!

Annan hyvastely olikin sitten asia ihan erikseen. Anna tuli moikkaamaan mua lahtoa edeltavana iltana ja kummallista kylla, me ei itketty! Ja ma en muutenkaan oo kauheesti itkenyt, koska tiedan, etta tuun palaamaan. Annakin vaan sano kotiin lahtiessaan, etta heippa kulta, me nahdaan pian! Kaikki tuntuu talla hetkella niin todelliselta, ma oon kerran jo comebackin tehnyt, joten tiedan, ettei se oo mahdotonta. Minahan tulen :) Toivottavasti te kaikki voitte hyvin. Ma en ymmarra miten te Suomessa asustelevat ootte voinut kestaa naita jarkkyja pakkasia! Ja nythan ei siis edes ole kun vaan -8c.. Lahetattehan mulle voimia, etta jaksan naa pari kuukautta ennen kun suuntana olis taas Kalifornian lampo?

17 kommenttia:

 1. Saako sulle antaa rakentavaa kritiikkiä tästä blogista?

  VastaaPoista
 2. voi ei mullakin tuli kyyneleet silmiin tosta gumman -kohdasta :')
  onnea ja tsemppiä mitä ikinä sit päätätkin tehdä! toivottavasti päivittelet tätä kans välillä :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Suomeen Jansku! Mua myös ahdistaa tää kylmyys ja pimeys, mut sain tänään vahvistuksen et pääsen sinne Etelä-Afrikkaan vaihtoon! (: Toivottavasti jatkat blogeilua, sun kirjotuksia on kiva lukea, vaikkei mitään maailmaa järisyttävää oliskaan tapahtunu. Take care! (:

  VastaaPoista
 4. tervetuloa !! tsemppiä täällä oloon!! mulla on tosin samoja fiiliksiä et kaikilla poikaystävät, opiskelupaikat ja jotkut vaan harhailee ku tuntuu ettei kuulu tänne!!

  VastaaPoista
 5. Itku! :( Sitten ku kestät nää talvikuukaudet plus muun ajan Suomessa,osaat enempi arvostaa jenkkilää ku sinne menet.On tosi ihana löytää todella hyviä ystäviä ku tietää että ne tulee aina oleen sun vierelläs.Yks mun hyvistä ystävistä on kotosin Italiasta, mut sit siitä se juttu aina jatkuu mihin se jäi!!
  Miten kellariasia, oliko paljo lähteny tavaraa??
  Iso hali! :)) pian se helpottaa ainaski vähä
  -Peppa

  VastaaPoista
 6. Ollli: Tottakai saa antaa, mita sa tollasia edes kyselet! Kannattaa vaan muistaa se, etta ma kirjotan tata blogia vain ja ainoastaan itelleni :) kivahan toki on jos tasta muutkin on kiinnostuneita ja tykkaa lukea, mut syy miksi tata kirjottelen on se, etta taa on mulle ihan mieletonta terapiaa!

  Anonyymi: Voi sita pienta nassua, gummania <3 kiitos tsempeista! Ja aivan varmasti paivittelen ja useesti, tassa tulee taman vuoden aikana tapahtumaan varmasti suuria juttuja :)

  J: Kiitti! :) VAUU, toi Etela-Afrikka on ihan mieleton juttu, nain sun kirjotuksista et tykkasit olla siella tosi paljon! Millon on lahto? Ja niinkun tossa mainitsin jo, niin blogeilu jatkuu, taa on niin suuri osa mun arkipaivaa jo ja tata kautta saan purettua omaa paatani itselleni :) kram!

  Nette: Nyt hei Nette hyppaat tuntemattomaan junaan! Jos Suomi ei oikeesti tunnu ollenkaan omalta, niin muista, maailma on aina SUN :)

  Peppa: Mulla on hirveesti kaikkee tekemista nyt kokoajan, joten kylla ma kestan :) kun on kauhee ahdistuskaipuu/ikava, mua ainakin auttaa se, etta pidan itseni kokoajan kiireisena, niin ei ehdi ajatella itteaan itkuun asti. Ja mun mielesta aina valilla taytyy lahtea, jotta voi tulla takaisin (tassa tapauksessa "takaisin" on jenkkeihin). Tosiystavia on ihana loytaa ja ma oon hyvin onnellinen, etta tapasin just Annan (vaikka valilla naa meidan jutut ja kuvat saattaakin vaikuttaa enemman parisuhteelta :D). Ja tosiystavyys on ja pysyy aina, ei siihen vaikuta ne tuhannet kilometrit tai kuukausien tauot :) Kellari oli aika hujanhajan, olihan sielta tavaraa lahtenyt vaikka milla mitalla, huomenna ma oon menossa aitin ja ajan kanssa katsomaan, jotta voidaan tehda rikosilmotus. Haleja sinnepain myos <3

  VastaaPoista
 7. heii minkä järjestön kautta olit tuolla aupairina ?=)

  VastaaPoista
 8. Tarkkaa päivämäärää ja kohdetta en vielä tiiä, mut mitä luultavammin kesäkuun puolvälin ja lopun välillä oon matkalla paratiisiin! (:

  VastaaPoista
 9. Okei :) toi onkin hyvä asenne. Mut näin ulkopuolisena lukijana vähän puuduttaa nämä samankaltaiset kaveri- (7 tässä postissa) tai oma-kuvat. Ja muutenkin matskua tulee ehkä liiankin paljon mun makuun. Mut en tarkoita millään pahalla :)

  VastaaPoista
 10. Random: Ma olin ihan yksityisesti, ei ollut jarjestoa valissa :)

  J: Sita odotellessa ;)

  Olli: Niin no aina ei voi kaikkia miellyttaa :) ma rakastan valokuvaamista ja kuvia, ja niista onkin tullut yks tosi tarkea osa tata mun blogia. mut hei pysy silti mukana niin tiiat millon oon tulossa nyciin! ja palaute on aina tarkeeta, kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Sun blogi on iiihana! Olin aupparina viime syksynä ja tahtoisin uudestaan, tällä kertaa tittidii... Californiaan! Tahtoisinkin tietää et minkä kautta pääsit tonne ku oot ollu nyt niinku pari kertaa sen 3 kk siellä? Tahtoisin just 3 kk, koska opiskelut ajattelin aloittaa mahd. jo syksyllä niin kesäksi olis niin ihana päästä pois! Oon yrittäny ettiä maat ja taivaat läpi noita just 3 kk nanny-hommia... I need help! :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Aina on yhta yllattavaa mut samalla niin kivaa kuulla, jos joku tykkaa! :) Musta aupparointi on aivan ihanaa ja oon tosi onnellinen, etta oon ikipaatansakin paassyt niin mahtavaan paikkaan kun california kaitsemaan parhaimpia nassukoita ikina! Ja mullahan on kaynyt aikamoinen tuuri ton perheen kanssa, koska ne on tuttujen tuttuja, joten sita kautta paasin sinne :) Ja nythan ne on mulle kun perhetta <3 must tuntuu, et oikeen muuta kautta ei paase alle vuodeks ainakaan jenkkeihin kun suhteiden kautta. Ja sit tietty kannattaa pitaa silmansa auki kaikkien nettisivujen suhteen. Ootko tsekannut greataupair.com? Siella on MILJOONIA perheita, myos californiasta ;) Ma kovasti toivoisin, et voisin auttaa, mut koska Belli ja Nickin tulee kesaks suomeen niin nekaan ei tartte.. hmh. Toivottavasti loydat jotain ja jos tarttet missa vaan apua, niin autan mielellani! :)

  VastaaPoista
 13. äääää miks sä et voi kirjottaa äätä! tosi ärsyttävä lukea tommsta a kieltä...

  VastaaPoista
 14. No siis DAA kun on Jenkeis kolme kuukautta niin sit niinq ei enää osaa suomee eikä äätä eikä öötä. Ku Kalifornia on niin magee paikka ettei siel tarvii tollasii niinq. Varsinki ku hengaa toisen suomalaisen kaa koko ajan. Mä oon ollu nyt 7kk Nykissä ja ihan hyvin nää ääkköset tulee. Aika jännä miten paljo oot muuttunut, ekan reissus aikana olit koko ajan menossa ja sulla oli tuhat kaveria ja nyt ainoo mitä opit siellä on mikä on jonkun kulmakuppilan paras drinkki..Et ihan turhaan niitä suomalaisia morkkaat, oot itse ihan samaa luokkaa.Ärsyttää tollaset jotka kuvittelee olevansa parempii ku muut.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Nyt skarpataan. Mulla ei ollut omaa läppäriä mukana jenkeissä, jonka takia totuin kirjottamaan perheen näppäimistöllä, jossa ei ollut ääkkösiä ja nyt Suomessa ollessani oon postaillut äitin koneelta, josta puuttuu puolet näppäimistä, joten helpompi ollut kirjottaa tota ärsyttävää a-kieltä (nyt kirjottelen työkoneella ennen työn alkua, kaikki näppäimet löytyy :D). Miten se ei muuten oo aiemmin häirinnyt? No, jokatapauksessa nyt on pakko alkaa totuttelemaan ä:hän ja ö:hön, en voi töissä kirjottaa tällastä vammasta "jenkki-kieltä" enää :) kiitti kun muistutit!

  Anonyymi: siis DAA, osuit niin naulan kantaan! Mähän oon aivan hemmetisti parempi kun KAIKKI muut. Ja mitä tohon muuttumiseen ja oppimiseen tulee, niin ei pidä paikkaansa - opinhan mä juomaan Coronaakin sen margaritan kyytipoikana, hei DAA! Sori provosointi, mut mun mielestä sun lukijana on aika turha alkaa mua analysoimaan, aika vähän kuitenkin loppujen lopuksi tiedät musta. Kritiikki on aina hyvästä ja siitä mä pidän, kunhan se ei mee tollaseksi inhottavaksi piikittelyksi. Kiitos ja hei.

  VastaaPoista
 16. mukaaavaa sivuu

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!