15.2.2010

New hair

Olis vähän uutta tukkaa taas kehissä! Olin tänään hiusmallina ja tällästä lopputulosta saatiin aikaan. Tukka on ihan MIELETTÖMÄN lyhyt mut ehkä mä vähän jo alan siitä tykkäilemään :) ärsyttävää hiusmallina olemisessa oli se, että mua ei kuunneltu yhtään! Mun toiveet oli, ettei tuu poikatukkaa tai polkkatukkaa ja että sen saa jollekin ihan vaikka pikkusellekin ponnarille. No, ponnarit voi ainakin kuukaudeks heittää huitsin Nevadaan. Poikatukka tää taitaa vähän olla, nimittäin mun hoitolapsi sanoi tänään mulle: "Jannina sä oot kyllä tosi söpö, mut näytät ihan pojalta" kiitos Annika, pusspuss :)

Mitä mieltä ootte, onks lyhyt vai pitkä mun juttu?

10 kommenttia:

 1. Lyhyt, näytät aavistuksen vähemmän tusinateiniltä.

  VastaaPoista
 2. Buu edelliselle kommentille.. Jansku ei oo tusinateiniä nähnytkään:D Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Jannina säkin oot alkanu saada noit sitruunapilluanonyymejä, menestyvän blogin merkki ;) Lyhyt sopii sulle toosi hyvin ja kiva ku postailet taas :) terkkuja! Anni

  VastaaPoista
 4. :D haha Anni! oikeessa olet. Inhottavii tollaset sitruunapillut! Se on söpö janskutti :)
  -s

  VastaaPoista
 5. voitko laittaa paremman kuvan, kun tosta ei saa oikein käsitystä millanen se on ;)

  VastaaPoista
 6. Pirteet noi hiukset on, ja vaikkei ihan omalta tunnukkaan ni äkkiähän ne takasi kasvaa.Mulki oli joskus lyhyet ja eikä en ollu oikeen mun juttu!Hyvää myöhäsät ystävänpäivää!
  p.s.sä mikään tusinateini oo :D
  -Peppa

  VastaaPoista
 7. Kyllähän Jannina varmaan itsekin tietää näyttävänsä tusinateiniltä pillifarkkuineen, kimalletoppeineen ja otsatukkineen. Mitä pahaa siinä on? Jos mielipidettä kysytään, niin miks sitten pitää tulla haukkumaan sitruunapilluks jos ei mielipide kelpaa? ÄLÄ SITTEN KYSY JOS ET HALUA KUULLA.

  VastaaPoista
 8. Hmmm laita parempaa kuvaa niin on helpompi sanoa :) Mutta ainakin tämän kuvan perusteella näyttää kivalta! Vähän vaihtelua tyyliin.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: No sehän on kiva. Tiedän, että iältäni olen vielä teini, mut en kyllä käyttäis itteäni esitellessä sanaa "TUSINAteini". Eiks se sunkin korvaan hieman särähtäisi, jos tuntematon kuvailisi sua sanalla tusinateini? Yleensä tota sanaa käytetään negatiivisessa yhteydessä, mut voihan toki olla että mä sekä muut kommentoijat ollaan sut väärinymmärretty. Ja mä kiitän mielipiteestä, välillä ihan hyvä, et tulee tota ei niin kivaa-kommenttiakin. Turhaan kylläkin kiihkoilet nimittäin mähän en sua ole miksikään haukkunut. Tuun varmastikin jatkossa kysymään lukijoilta mielipiteitä asioista, joten munhan on pakko varautua kaikenlaisiin vastauksiin, niin niihin kivoihin kuin myös ikäviin.

  Sari: Kiitti Sarppa! :) miten menee Espanjassa?

  Anni: Mä oon hei itekkin miettinyt tota, et miks aikasemmin ei oo tullu hirveesti ikävää kommenttia, mut tsadaaa! You just told me the reason ;) Lyhyt on ihan jees, vaikka näytänkin aika-ajoin ihan lesbolta :D Anni, kohta on bileet taas <3

  Sofku: Sinä sen sanoit kulta!

  Anonyymi: Parempaa kuvaa tulee heti kun saan ton ihan oikeen kameran käyttöön, niin ei tarvii syöttää teille tollasta webbikamerakuraa :) mut lyhyt se on!

  Peppa: Niinhän ne kasvaa, ei hätä ole tämän näköinen :) ja mun mielestä vaihtelu virkistää! Ystävänpäivät sinne tältä tusinateiniltä <3

  Anonyymi: Thanks!

  Anonyymi: Kunnon kuvaa tulossa mahdollisimman pian :) Ja tää on ihan jees, aika harjottelijamaisesti kyllä tehty, leikattu sellasia "Naps, naps-palkkiosioita" varsinkin taakse. Onneks mä nään tukan vaan edestä ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!