25.2.2010

Squashia ja toffeepirtelöä

Viimepäivät on mennyt seuraavissa merkeissä:

Tiistaina käytiin Sofian kanssa piiiitkästä aikaa pelaamassa Squashia. Emmä kyllä meidän touhua Squashiksi kutsuis, se on enemmänkin sellasta hekotus-sähläystä, kun kumpikaan ei oikeen tiedä niitä virallisia sääntöjä eikä kumpikaan oikeen osaa kunnolla pelatakaan. Hahhah ja kun kyseessä on tällainen "hauskanpitohetki" niin voi vaikkapa kuvaillakin kun ei tartte pelata hampaat irvessä ja hiki hatussa :) kyllä me joku päivä vielä opetellaan se oikea tekniikka!

Lumisia maisemia ja tunnelmia on täällä meillä ollut nyt ihan roppakaupalla! Onneks välillä aurinkokin pilkottaa taivaanraosta niin ei tartte pimeydessä vaania :)

Keskiviikkona mun pikkuveli Joonas 7v. tuli yökyläilemään! Pelattiin Nintska 96:sta ja Pleikkaa, tehtiin ihan superällöä pirtelöä ja kikateltiin yhdessä. Voi kun toisesta on jo tullut niin iso poika, se ei enää ole se pikkunen nyytti, jota oon joskus työnnellyt vaunuissa ja jolle oon laulanut unilauluja. Eikä tosiaankaan se nyhverö, joka joskus pelkäsi mun suoristusrautaa :D

Eilen, torstaina, olin kampaajalla vähän korjaamassa tätä mun tukkaa ja väriä pistämässä. Nyt on toffeinen tukka, joka on mun mieleen :) Kuvia pistän kun jaksan! Muuten sitten vaan nyhjötin töissä kasiin asti, katoin Martinaa ja Eskoa (love) ja simahdin makkarin matolle.

Tänään alotin aamuni tyylikkäästi kiireellä, töytäsin edessäni parkkeerattua autoa (hyvä minä) ja unohdin tärkeät paperit kotiin. 16.30 pitäis olla edustavana sovittelutoimistossa puimassa yhtä kahden vuoden takaista juttua, jossa sain kuulkaas SELVINPÄIN tuopista silmäkulmaani. Katotaan mitä siitäkin nyt tulee, vähän jännittää neiti alaikäisen riehujan tapaaminen. Ja illalla jatketaan Sofkulle, jossa pistetään pystyyn kisastudio ja seurataan innolla (..) Suomi-USA-peliä. Ja siis muahan ei oikeesti vois kiinnostaa toi peli, en ymmärrä lätkän päälle yhtään mitään :D Mut koitetaan vähän skarpata!

Viikonloppuja kaikille teille ihanille :)

3 kommenttia:

 1. oi mitkä ihanat paidat :---D

  VastaaPoista
 2. Tais olla mielenkiintosta katteltavaa kun USA hakkas Suomen maanrakoon :DD

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: niin on! :D jomppe halus itelleen ton I <3 NY ja mähän olin ihan tyytyväinen tohon päätökseen ;)

  Sini: Oli kyllä aika hauskaa tosiaan! Sain pari hyvin murhaavaa katsetta kun 6-0 tilanteessa kerroin vitsillä "kannattavani" USAn poikia :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!