21.2.2010

Sunday sunday

Hahah, en tiedä väsyttääkö mua ihan liikaa vai oonko muuten vaan pimahtanut, mut oon nauranut varmaan tunnin putkeen tän facebook-ryhmän sivuilla hengaillessa :D


HAVE A NICE SUNDAY!

4 kommenttia:

 1. Mikä tää juttu on, kun usalaiset tuntuu solvaavan kanadalaisia usein? onks se niinku samanlainen judu, ku suomi vs.ruotsi vai mitä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Jaa, nyt kysyt kyllä aivan väärältä ihmiseltä! En oo kyllä kanadalaisten "solvauksesta" kuullut, ehkä enemmänkin meksikolaisten.. En tiedä oonko nyt ihan pihalla, mut pakko kysyä et liittykö tää kysymys jotenkin tähän tekstiin ja kuviin vai oliko se sellanen noin muuten vaan-kysymys? :)

  VastaaPoista
 3. Eikun ihan muuten vain tuli mieleen :) Meksikolaisia joo tunnutaan ilkkuvan, mutta esim. South Parkista saa sen kuvan, että kanadalaisa ns. solvataan. Ja monesta muustakin tv-ohjelmasta sun muusta.

  Ei ne tietenkään mitään realistisuuden perikuvia ole, mutta esimerkiksi SOuth Parkissa on usein tapana irvailla oikeilla asioilla huumorin keinoin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Nyt näin olympialaisten alla itseasiassa tuli kaveriporukassa sama keskustelu puheeksi ja mä taisin olla ainoa, joka ei ollut tällaista ilkkumista kanadalaisia kohtaan huomannut :o Kaippa se sitten on ihan isokin juttu, mä vaan oon kulkenut silmät ja korvat ihan ummessa enkä oo siihen törmännyt :) ps. South Park on paras haha :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!