5.3.2010

ÄRGGHHH!

Jumankekka miten voi ottaa päähän! Aamu alko niin kivasti, aurinko paisto ihanasti ja käytiin Lotan kanssa oikein pitkällä rentouttavalla lenkillä ja vielä koirapuistossakin.

Ja sitten, BADAAMMM! Töissä asiakkaat on niin perseeseen ammuttuja karhuja, että oksat pois! Mut on tänään haukuttu tyhmäksi ja osaamattomaksi, ryssäksi sekä tyhjäpääksi ja loppuhuipennukseksi vielä idiootiksi, kiitos näistä :) On se helppo puhelimessa "anonyymisti" haukkua ja huutaa miten lystää. Ja minä se nätisti yritän saada puheestani hymyn kuuluviin samalla kun myötäilen näitä ihania asiakkaita "ymmärrän herra Virtanen, aivan"; onhan asiakas aina oikeassa ja pitäähän mun nyt kertoa ihmiselle, joka ei edes esittele itseään, että kenen kanssa Matti Meikäläinen yöpyy ja missä huoneessa ja kyllä se on mun vika, jos jonkun netti ei toimi. Ja ainiin, täytyyhän mun myös tietää, että mitä lätkämatseja on viikonloppuna ja sehän on ihan täysin mun syytä, jos asiakas ei osaa näppäillä vastaanoton puhelinnumeroa oikein. Ja joo, mä oon keksinyt "siperialaiset" lait, jonka mukaan asiakkaista ei saa antaa tietoa kolmannelle osapuolelle. Sellasta! kiitos.

Oh, onneksi en oo ainoa, jolle näitä mielettömän kivoja asiakkaita sattuu kohdalle -> http://www.aasiakas.net/

Nonniin, sitten pari syvää hengenvetoa ja vähän rauhoittumista kehiin. Noin :)

2 kommenttia:

  1. Aasiakkaat on kyl ihan v-mäisiä välillä.. aika usein :D Tiedän tunteen, tiedän ku oon ite ravintola-alalla.. :p

    T. Cami taas

    VastaaPoista
  2. Cami: joo ai pikkasen! Osaan vaan kuvitella millasia kusipäitä ravintola-asiakkaat osaa olla.. onneksi mä en oo iiiikinä aasiakas ;)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!