28.3.2010

Prinsessakestit!

Viime lauantaina vieteltiin mun 20-vuotissynttäreitä prinsessakutsujen muodossa :) Oli ihan törky hauskaa ja ehkä myöskin hieman hiprakkaista menoa - olihan prinsessakutsujen teemana juomapelit!

Kruunut kaikille juhlijoille ! oli pojat söpöinä pinkkeine kruunuineen haha :D

Talon emäntä oli tehnyt maailman mattavimman juustokakun sankareille, nam!

Annillakin oli synttärit, juhlittiin siis tuplia kunnon meiningillä :)

Anni-söpöliini 21v. On se niin rotta!

Linda, meidän pienen pieni suloinen-humalainen nainen, aww.

Sofia oli ihan järkyttävän kipeä ja silti se tahtoi ja halusi ihan omasta tahdosta toimia bileiden järkkääjänä ja eksyi kerran jos toisenkin meidän mojito-boolikulholle ;)

Ratkiriemukas Saara-Mari, joka ilolientä nauttiessaan on maailman hassuin :)

Erika-kulta, joka palasi jokunen aika sitten Aupair-reissultaan Ruotsista. Oli ihan mielettömän ihanaa nähdä tätä meidän ainaista aurinkoa pitkästä aikaa!

Sain oikein asianmukaisen happy birthday-lasin Erikalta lahjaksi, siinä menikin tovi ennen kuin ton lasin sai tyhjäksi. Kovin näytti kuitenkin täyttyvän ja tyhjentyvän..

Miespuolisia prinsseja Hello Kitty-lakkeineen sai luvan viihdyttää Nintendo Wii, joka kuitenkin oli illan hämärtyessä tyttöjenkin rajussa käytössä. Annin kanssa oli hyvin huvittavat nyrkkeilyottelut, taisin pari kertaa hieman liikaakin eläytyä ja käydä moksauttamassa telkkaria, ups.

Nyrps! Ja sitten toinen nyrps. Oon aivan selvästi käynyt nappaamassa pari "bloggaaja-kuvaa" vessassa, hahaha minä!

Juomapeleinä edustivat mm. piirrä ja arvaa (lue: esitä ja huuda), yks Jenkeistä rantautunut Thumper, jota yritin epätoivoisesti opettaa muille ja joka aiheutti hieman hilpeyttä meissä kaikissa ja sitten tää "sana otsassa"-peli. Ennen vieraiden tuloa annoin Ramille tehtävän: Kirjoita näihin lappuihin erilaisia substantiiveja. "Lihava, voimakas, päihtynyt, vittumainen.." RAMI :D kyl sieltä viimesistä lapuista löyty mm. "tandemi" ja "Jukkapalmu". Miehet.

Meillä oli vähän tarkoituksena viettää koko ilta Sofialla tai sitten jos mieli alkaisi tekemään tanssilattialle, niin joku pieni lähiökuppila tai karaokeräkälä. Ja MIHIN ME OIKEEN PÄÄDYTTIIN! hirveetä. Fabrikkiin ja Circukseen haha :D Mua niin nauratti aamulla ton illan miettiminen "ei varmasti mennä minnekkään teinimestaan, ei edes lähdetä minnekkään!"

No oli miten oli, paikat on kauheita, mut sillon kun seura on näin mahtavaa niin se mesta on kyllä aivan toisarvoinen asia :)

Niin kun viimeisestä kuvasta pystyy huomaamaan (erottamaan esim Janskun silmien killiintymisen ja Saaran elämä on ihanaa-ilmeen), niin juu, kyllä se 20v ikä tuli sieltä hyvin nestepitoisissa merkeissä! Loppuillasta tanssittiin tangoa, juostiin intialaisia karkuun ja oltiin menossa BB-Mikan jatkoille. Jepjep. Ja aamulla oli mielenkiintoista ihmetellä, että mistäs toi bussin penkki tohon ruokapöydälle on päätynyt. Että sellaista! :D

Nyt ois sitten aika karistella tosiaan nää nuoruuden toilailut pois kannoiltaan (not) ja alkaa olemaan aikuinen (not). Ja olla käyttämättä sitä teini-sanaa tekosyynä kaikkeen, vaikka mun blogiin eksyykin päivittäin ihmisiä googlen haun "teiniblogi" kautta :D

4 kommenttia:

 1. Noi sanat on adjektiiveja, ei substantiiveja:)
  Hauskat bileet:)

  VastaaPoista
 2. :D hhaha se siinä olikin vähän pelin haittana et Rami oli kirjottanu vahingossa adjektiiveja kun piti kirjottaa substantiiveja <3 vihdoinkin jotain lukemista ja kohta tulee varmaan oikeen laadukkaita kuviakin uudella kameralla.. ;) eiks vaan?

  -SOFIA

  VastaaPoista
 3. jee on tätä ootettukin! mulla oli nyrkkeilyn jäljiltä kädet, selkä ja niska niin kipeet ettei mitään rajaa!! oon vanhus. mua naurattaa vielki ku pojilla oli noi hello kittyt päässä, kun ne pelas :D

  t: Ande-rotta

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kirjotinkohan jotenkin sekasesti hups, tosiaan sehän siinä hauskaa olikin, kun aloin jakaa noita lappuja ihmisten otsiin ja sieltä paljastukin substantiivien sijasta adjektiiveja :D sen takia tuskailen miehiä haha! ei ne aina kaikkea ymmärrä ja onhan noista substantiivi-adjektiivi ajoista ja tovi aikaa :)

  Oli kyllä ihan mielettömän hauskat bileet!

  Sofia: Sinäpä sen sanoit tipuseni. Joo, kohta päästään ihailemaan laadukkaita kuvia mm. mummin varpaista, vaarin nenästä, lampuista ja kivistä (miten niin oon innostunut mun uudesta kamerasta?) haha, nähdään tänään puss<3

  Ande: Mä olin kans ihan muussina joka paikasta, kyljet oli aivan sairaan kipeenä! pistin kyllä kaiken iän piikkiin ;) enkä ees muistanu sitä nyrkkeilymatsia ennen kun sofia siitä mainitsi :D fisut tais osua ja upota.. ne oli niin söpöjä, tosissaan siinä golffaa pinkit tötteröt päässä <3 täytyy taas kehitellä jotain :) vaikka joku viininmaistajaisilta pienellä porukalla hehe!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!