30.3.2010

Hey! I'm still alive..

..vaikka tiukkaa tekeekin! Mä oon ollut viime maanantaista asti kipeä, kaikki mahdolliset sairaudet ja taudit on nyt tullut sairastettua. Veto on aivan poissa, jonka piikkiin laitankin tän viikon hiljaiselon :) Vähän kuvien muodossa tarinaa siitä, mitä on elämässä tapahtunut näiden viime päivien aikana!

Nyt on sitten synttäreitä juhlittu ja oikein kunnolla niitä näköjään täällä blogissakin hehkutettu :D Sukulaisia kestitettiin mun luona ja arvatkaapa mitä. Siellä ne piirakat ja kahvikupposet vieläkin on mun pöydillä, kun raksamiehet muoveilla ja teipillä sulki arvaamattamon nopeasti olkkarin ihan kokonaan! tänään oon kyllä menossa kotiin ja yritän päästä jollain keinolla siitä muovista läpi (jotain karatetaitoja täytyy kyllä käyttää hyväksi), ettei sitten kuukauden päästä odota mielenkiintoinen löyhkä ;) ja ainiin! Kiitos Netelle (kummitädille) paljonpaljon joululahjasta - nyt on Janskun astiavarastot paria kuppoa vaille täydet :)

Vaikka sisällä on kuinka kukkaisan keväistä niin ei paljoa naurata, kun maaliskuun lopulla ulkona näyttää..

TÄLTÄ! Hei ihan oikeesti, vois jo pikkuhiljaa alkaa nää lumet sulaa ja se kevät sieltä tulla tupsahtaa. Hermothan tässä palaa!

Ja tosiaan, putkiremontti on nyt totta - se ei enää kummittele siellä muutaman kuukauden päässä, enkä voi enää rauhassa suunnitella kaikkea ihanaa kalustetta ja härpäkettä sinne, vaan nyt on toimittava! Aika järkyttävää tuhoa ne duunarit pystyy yhdessä päivässä saamaan.. Mun oma pieni pikkuinen rakas kotini :( mut lohduttaudutaan sillä, että kylppäristä tulee aivan supermakea! Teen ihan erillisen oman postauksen kylppäriin liittyen. Se piti vielä sanoa, että on nää kyllä aikamoisia säädöksiä ja väännöksiä nää kaikki remontit. Isännöitsijä on niin vihainen ja ärsyyntynyt muhun, ettei edes sukunimeä halua tulla mun oveen vaihtamaan! Ja ihania raha-/maksusotkuja tiedossa, jippii.. Mun kohdallani on nimittäin tehty rempan suunnittelun osalta ISO ja PAHA virhe - Jenkeissä ollessani mut on jätetty KOKONAAN kaiken ulkopuolelle ja täysin ilman informaatiota, vaikka oon isännöitsijälle ilmoittanut KOLME ERI OSOITETTA + sähköpostiosoitteitakin kaksi, joihin haluan ja vaadin saada tietoa asuntooni koskevista asioista. PISTE (huomaatteko miten tää asia saa mut ihan raivon partaalle :D) Noniin ja sitten pari hengenvetoa taas.

Tällä hetkellä asustelen mun isovanhempien luona ja oon toipilaana täällä mummin tykönä, aww. Onneks mulla on kaksi suurta ilonlähdettä näinä synkkinäkin päivinä, nimittäin Niko (love) ja mun ällöttävä ruikulipidennysletti! haha, palaillaan kylppärijuttujen ja valokuvausyritysten parissa myöhemmin ihanat :)

4 kommenttia:

 1. Mikä sulla on ollu? :( Parane pian!!!!
  Oon vasta viime aikoina alkanut lukee sun blogia ja tykkään ihan tosi paljon. Oot jotenkin niin pirteen ja positiivisen oloinen tyyppi :) Oikein piristävä blogi muiden blogien keskellä. ME LIKE!!!!!

  -Elli

  VastaaPoista
 2. Elli: Ekana tuli angiina, sitten suun valtasi aftat (maailman hirveimpiä), sitten tuli flunssa ja sokerina pohjalla pamahti vielä poskiontelontulehdus :) Pikkuhiljaa ollaan voiton puolella, mut ei kuitenkaan ihan täysillä tämä kroppa vielä käy :s

  aina mä hoen tätä samaa, mut toi on tosi ihana kuulla! Mä niin piristyn näistä kivoista kommenteista ja ehkä osapirteys täällä blogissakin on lukijoiden ansiota :) tokihan mukaan mahtuu ne muutamat angstianonyymit mut koska sunkaltasia ihania lukijoita ja kommentoijia on yli 75% niin hymyhän tätä kirjoittaessa aina tulee! welcome :)

  VastaaPoista
 3. mites sun jenkkeihin lähtö, onko vielä ajatuksissa? ihan paras blogi kyllä, tulee hyvälle tuulelle ku lukee :)toivottavasti paranet pian!

  emilia

  VastaaPoista
 4. Emilia: Ajatuksissa on joka päivä, kyllä :) katsotaan miten asiat sumpliutuu, tässä on monta rautaa kuumana, mut vielä en varmaks voi mitään sanoa! ja ihanan piristävää kuulla, kiitos!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!