17.3.2010

Party up!

Mulla on ollut koko päivän kauhee partipartifiilis. Juhlat lähenee ja kiire vaan kasvaa entisestään! Tänään ollaan töiden jälkeen Sofian kanssa menossa shoppailemaan tötteröhattuja, pillejä, serpentiiniä, prinsessamukeja, ilmapalloja - täytänhän mä sentään 20v! :D Tulee niin naminamiruokaa olemaan lauantain juhlissa, on kakkua, piirakkaa, salsaa, guacamolee, suolaisia nyyttejä ymsyms! Ja nyt saa kyllä dieetti unohtua täksi viikonlopuksi, mähän olisin ihan MAHDOTTOMAN tylsä, jos en nauttisi juhlista täysin rinnoin!

Pitäis pikkuhiljaa myöskin alkaa listailemaan kaikkia juomapelejä paperille. Tällä hetkellä listalla on ainakin Party Alias, Twister sekä jenkeistä mukana tullut Thumber. Olisko teillä jotain hyviä juomapelejä mielessä? :) Suunnitelmissa on viettää koko ilta ihan meidän porukan kesken Sofialla ja Ramilla - gonna be a blast! Jos kuitenkin menojalkaa alkaa ihan vimmatusti vipattamaan, niin ollaan jätetty laskuista pois noi jumputipumputi-paikat ja suunnataan vaikka johonkin karaokeläävään!

Nyt iski muuten hirveä vaatekriisi. Mitäs sitä päällensä tunkisi.. Varmaankin pipo (love) pääsee rientoihin mukaan - TAAS. Tai sitten käännän kupin täysin nurin ja verhoudun johonkin tosi tyttömäiseen pitsihörhelöön, vi får se!

5 kommenttia:

 1. Voi vide kuulostaa mahtavalta!! Kai te kävitte uudessa superihanassa partytiimarissa? Karaokeläävä sounds perfect, jeeeeee! terkuin Ande

  VastaaPoista
 2. Mul on yks juomapeli mitä pelataan aina poikien kans.. :D Voin laittaa fb 'ohjeet' :)

  VastaaPoista
 3. en tiiä tarkotitko nimenomaan tällasia pelejä, mut meidän illanvietoissa tää on ollu aika hauska tunnelman (ja humalan) nostattaja http://en.wikipedia.org/wiki/Kings_%28card_game%29 ei olla ite pelattu ihan noilla säännöillä vaan varioitu sen mukaan millasta jengiä ja kuinka paljon meitä on ollu pelailemassa. suuria humalatiloja on havaittavissa kyllä ton pelin jälkeen :D
  Hauskoja juhlia sulle! :)

  VastaaPoista
 4. hei miten ku sä täytät nyt 2o vee ja etkös kuiteski oo vuoden 08 yo? :o mä täytän kohta kakskyt ja oon kyl viime vuoden :D ootsa skipannu jonku luokan :p

  VastaaPoista
 5. Ande, meidän illasta tuleekin ihan mahtava! ja missä ihmeessä on partytiimari?! apua, kuulostaa ihanalta :) me käytiin kyl vaan ihan perustiimarissa... ja karaokeläävä vois ehkä mua ainakin vähän kutkutella!

  Miranda, kiitos ohjeista vielä täälläkin! :)*

  Dotha: Itseasiassa Miranda laitto mulle f-bookissa samat ohjeet :D aivan varmasti tullaan pelaamaan tota juomapeliä, jos vaan säännöt on siinä vaiheessa iltaa vielä jonkun muistissa! danke :)

  Anonyymi: Mä oon mennyt vuoden aikasemmin, eli 6v, kouluun :) siksi oon vuoden muita ton koulunkäynnin kannalta edellä!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!