8.3.2010

Weekend full of action

Perjantain ketutus käänty äkkiä hymyksi, kun sain illalla muutaman vieraan :) Lauma pikkusia siskoja ja niiden kumppaneita halusi tulla mun luokse kyläilemään, joten sain kunnian toimia jengin emäntänä perjantai-illan. Mulla tuli kokoajan sellanen hauska mummo-olo, kun järjestelin nukkumapaikkoja kaikille, petailin petejä, tarjoilin iltapalaa ja muistuttelin hampaiden pesusta!

Vaikka jotkut hieman tissuttelikin, niin mä pysyin edelleen lujana mun juomattomuuskauden suhteen, 1,5kk tuleekin kohta täyteen! Mä en edes tiedä syytä tähän päätökseen.. Pakko kuitenkin myöntää, että hyvältä tuntuu ja oon ihan mielettömän ylpeä itestäni.

Ilta sujui pleikan peluun, singstarin hoilailun ja naapurille naureskelun parissa. Naapurilla ei totisesti ole elämää, on se jännä naputella sitä meidän välissä olevaa seinää meisselillä.

Aamulla aikaisin pakkasin koko konkkaronkan autoon ja lähdin shoppailuttamaan tytsyjä Helsinkiin. Oli ihana viettää laatuhetkiä pitkästä aikaa mun siskon Neelan kanssa :) huomaatteko meissä yhtään samaa näköä?

No onhan se Neppe paljon freessimpi ja söpömpi, eikä ihme, tuleehan mulla kohta mittariin tasavuosia! hui, tasan kaksi viikkoa enää, sitten se on menoa..

Sunnuntaina oli niin nätti ilma, että olis ollut ihan auringon tuhlausta, jos siitä ei olis lähtenyt ulos nauttimaan. Me survottiin Sofian ja Ramin kanssa laudat ja tamineet autoon ja huristettiin Klaukkalan Tornikeskukseen lautailemaan!

Kyllä ulkona on niin mukava temmeltää kun aurinko paistaa eikä ole kylmä! Oli jänskää päästä pitkän tauon jälkeen laudan päälle, vaikka se ei ihan niin hyvin luistanutkaan.. Eikä varsinkaan se hissillä ylösmeno. Tuli pari kertaa roikuttua hissikapuloissa pää maata kolistaen haha! Kokeiltiin muuten ekaa kertaa "Snowtubea" elikkä mäenlaskua noilla jättirenkailla. Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa, ne liukuu ihan sairaan kovaa ja ai että sitä naurun remakkaa!

Mitenkäs te muut vietitte tän ihanan keväisen viikonlopun? :)

4 kommenttia:

 1. paljon sä täytät? :D oon kokoajan luullu et oot -89 ku etkös kirjottanut jo kaks vuotta sitten? hmm...

  oli muuten ihan sika iso toi teidän laskettelumäki ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Täytän 20v, oon katos mennyt 6-vuotiaana kouluun, niin siks kirjotin kaks vuotta sitten :)

  Puhutko nyt tosta rengasmäestä? se oli OIKEESTI tosi pitkä ja se rengas luisu ihan sairaan lujaa alas! :D

  VastaaPoista
 3. Miks sun kaverit näyttää aina sulta? Valitsetko heidät sen mukaan? :D

  VastaaPoista
 4. Olli: Joo, naamaraja ;) ei vaan, mä en osaa sanoo miks mun kaverit on aina tällasia samanlaisia pullanaamoja kun minä ! mut emmä niitä kyl mitenkään sen mukaan "valitse" :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!