3.3.2010

Tomato Pasta with Avocado

Ensiksi ilmoitus! Meidän kotona asuu nyt kaksi tytöntylleröistä - Lotta siis muutti ainakin nyt näin väliaikaisesti mun luokse kuikuilemaan :)

Vaikka Lode on vielä pentu, niin se on yllättävän hyvä käytöksinen ja tottelee tosi hyvin! Istu ja maate on jo hallussa, se osaa odottaa, se ei vedä ulkona, ei hauku eikä myöskään hirveesti sekoile mitään :) Vielä vähän harjotellaan tota, että Janskun valkoinen karvamatto EI ole pissaamista varten (murrrrrrr). Välillä meillä on mielenkiintosia riehumishetkiä ja sillon se on maailman suloisin heittäytyessään lattialle maate samalla pyllyä keikutellen ja mulle "puhuen" :D Ja aamuisin Lotta aina herättää mut pienellä "laululla" herätys kellon säestämänä, aww.

Lotta tykkää myös kauheesti autella mua keittiöhommissa. Se aina änkee mun metri x metri keittiöön ja loikoilee jaloissa toiveikkaana odotellen, että mä möhlin ja tiputan sille jotain nannaa. Kokkailuhommista puheenollen, tein ylitin itseni tiistaina ja tein HYVÄÄ ruokaa, siis kerrankin kaikki meni ruuanlaiton suhteen täysin nappiin! Töissäkin kolleegat kyseli, että mitäs toi on, näyttää niin herkulliselta, joten mä päätin jakaa tämän hyvin hankalan reseptin teidän kanssanne ;) Reseptin nimi on siis..

Tomaattipastakastike

Kastikkeeseen tarvitset:
- Tomaattimurskaa
- Kermaa
- Sipulia
- Oliiveja
- Fetaa (ite käytin Apetit Snackia, jossa siis sekotettuna on fetaa, oliiveja ja valkosipulinkynsiä)
- Mausteita oman maun mukaan

Kuullota sipulit kattilan pohjalla. Heitä joukkoon tomaattimurska sekä hieman kermaa. Lisää sekaan vielä oliivit ja feta ja anna kiehahtaa. Visko mausteita oman maun mukaan ja anna hieman muhia. Jos kastike on liian soppamaista, suurusta kastiketta esim jauhoilla. Sitten pastat kiehumaan ja voilá! Superhelppoa ja ihan überhyvää ;) Ainiin, älä unohda lisätä avocadoa pastan kyytipojaksi!

Seuraavaksi taidankin kokeilla kokkaustaitojani näiden seuraavien parissa..

Tai sitten en.. Ainoastaan Saara pystyy loihtimaan niin maukkaita ja sulosia muffinseja kuin nämä, joten enpä taida lähteä näitä raiskaamaan! :D

Sellasia tämän keittiöhengettären sydämellä tänään. Nyt jatkan töiden tekoa ja ennakkotehtävien väkertämistä, puss!

4 kommenttia:

 1. mitä ennakkotehtäviä sä väkerrät? :o

  VastaaPoista
 2. voi saaraa ja sen muffineja :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Vähän kaikenlaisia ennakkotehtäviä :) haen pariin kouluun ihan kaiken varalta. Mulla kyllä on aikamoinen suunnitelma, josta kirjotan heti enemmän kun se on varmempi ja kun asia on ajankohtaisempi!

  Anonyymi: S, must on hassu kun muffinssit muuttu yhtäkkii muffineiksi :D mut namm jooo!

  VastaaPoista
 4. Ja eka anonyymi, vastasin ihan ohi aiheen :D eli ennakkotehtäviä väkertelen mm. televisio -radiotyö-linjalle metropoliaan sekä moneen paikkaan journalismi-linjalle! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!