13.9.2010

Fuksiaiset yms :)

Tähän alkuun on pakko kertoa teille vähän lässynlässyn söpöilypöpöilyä. Skipatkaa, jos ootte korvianne myöten täynnä mun rakkaustarinoita! :D

Elikkä eilen illalla (edit. torstaina siis, nyt tulee julkaisu hieman kirjoitusta myöhempänä) istuskelin kotona yksinäni, tein tylsiä läksyjä ja sen sellaista turhanpäivästä. En ollut kuullut poikaystävästä koko illan aikana yhtikäs mitään, kunnes klo 23.00 herra soittaa mulle ja kyselee päivänkuulumisia, kuulostaa yhtä tylsistyneeltä kun mäkin. Valittelin, ettei oo kivaa mennä nukkumaan yksin ja ylhäällä naapurikin on taas ihan sekasin, vähän ehkä pelotti. Samalla ovikello soi ja säikähdin aivan hitosti. Panikoin poikaystävälle puhelimeen, että "apua meenkö mä nyt avaamaan, mitä jos siellä on joku murhaaja!?" No, rohkaisin mieleni poikaystävän suostuttelujen jälkeen, menin avaamaan oven ja voitte vaan arvata kuka oli siellä oven takana! Menin jotenkin aivan shokkiin, kun älysin, että Jompsu se siellä kökötti. Ensiksi, tietty sen pienimuotoinen säikäytys sai mut vajoamaan kyykkyyn, sen jälkeen shokkitila sai mut itkemään ja sen jälkeen oli pakko kokeilla, että onko toi mies nyt oikeesti tossa vai näänkö jotain näkyjä! Siinä se oli, mun oma ihana poikaystävä, joka mun oli tarkoitus tavata vasta ensi torstaina lentokentällä ♥ Se oli ajanut Jyväskylästä tuhatta ja sataa työpäivän jälkeen ja yllätti mut kyllä niin pahanpäiväisesti, että! Ja sitten se hukkuikin pusuihin..
No jooo ja sitten tiputaan taas sieltä pilvilinnoista takaisin maanpinnalle Jannina!

Mä lupailin tuossa jokunen päivä sitten kuvia fuksiaisista, jotka oli viime keskiviikkona ja tässä niitä nyt tulee tarinoiden kera :)

Elikkä fuksipäivi alkoi "luokkaretkellä" HUMAK:in (mun amk) kampukselle Nurmijärvelle, siellä opiskeltiin oikein ahkerasti humanismista kaikkea erittäin mielenkiintoista (not). Neljän aikoihin bussikyyti takaisin Helsinkiin lähti huristelemaan ja samalla poksahteli auki muutama skumppapullo ja tölkit alkoi sihisemään. Jee, fuksiaiset! Bussi kaahasi Kiasmalle, jonka takapihalla päästiinkin heti ryhminemme tositoimiin. Mun ryhmässä oli minä + 4 muuta mukavaa tyttöä ja meidän jengin nimi oli H'uima Voitto, johon mahdollisesti saattoi olla syynä meidän hienot jätesäkkikokouikkarit. Vähän niinkuin Uima Voitto, mutta hienostuneen ranskalaisittain H'uima Voitto.. Joo, huomasi, että jo tässä vaiheessa oli pari siideriä päähän päässyt vaikuttamaan :D

Kiasmalla sitten kuljetettiin munia lusikoiden avulla suusta suuhun, otettiin säkkihyppelykisa ja loppuhuipennukseksi tehtiin vaatejono. Miten sattuikaan, että meidän ryhmä oli ainoa, joka väristeli pelkissä jätesäkkiuikkareissa, siellä oli kuulkaas rintaliivitkin jonossa kauniissa! Mahtoi Kiasman asiakkailla olla ihmeteltävää, kun siihen Kiasman parvekkeelle oli kerääntynyt kymmenittäin ihmisiä meidän touhuja seurailemaan.

Leikkien jälkeen se huvi vasta alkoikin. Jokaiselle ryhmälle annettiin tietovisakysely, baarikartta, tavara/tehtävälista sekä kaksi tuntia aikaa. Elikkä Helsinkiä pitkin poikin lähettiin kisailemaan, tarkoituksena tuoda tutoreille niin paljon tavaralistasta asioita kuin mahdollista sekä toteuttaa kaikkia erikoisia tehtäviä. Tässä muutamia:


- Kulje ryhmäsi tunnusasussa koko ilta = 10p
Miksi mä olin ainut ton uikkarini kanssa? Löydettiin tollanen mielenkiintoinen Avatar-jengi, jonka kanssa innostuttiin poseeraamaan

- Ota kuva portsarin kanssa = 10p
- Ota pusukuva portsarin kanssa = 20p
Ei portsari onneksi ollut mun poikaystävä ei ;)

 
- Ota kuva julkkiksen kanssa = 50p
Tästä ihan pakko kertoa pienen pieni tarina. Yksi meidän ryhmäläisistä on Saaran, tiptoesin, hyvä ystävä ja me sitten päätettiin, että se on meidän julkkis. Saara (ihana!) sitten tuli julkkuilemaan ja jäi sitten hengailemaankin meidän kanssa. Kun kipsuteltiin Tavastian ohi, minä näppäränä tyttönä aloin osoittelemaan ja hihkasin, että siinäpä julkkiksen näköinen tyyppi. "Hei eiks niin, et oot julkkis? Sä oot julkkis, oot joo." - Nyt mä tiedän, sä oot Maija Vilkkumaa! Ööö, Jonna Tervomaa siis kuvassa. Pikkasen nolotti..
- Tuo shottilasi =5p
-Tuo täysinäinen shottilasi = 10p

- Keksi ryhmällesi maskotti = 50p
Meidän ryhmän maskottina toimi Memphiksestä napattu kumiankka, jostain mukaan tarttuneet rantapallot sekä 3 saksalaista turistia, jotka oli meidän uima-joukon vahvistus. Ai että näitä älynväläyksiä!

Näiden lisäksi listalla oli mm. kananmunan keittäminen sekä koristelu, baarimikon nimmari, tuoppi tyhjä/täysi, karaoken laulua, tuhkakuppi ymsyms. Ihan mielettömän hauskaa oli ja ei kyllä tullut kenellekään yllärinä, että meidän H'uima Voitto vei voiton ;)

Jatkot oli Henry's Pubissa, porukka alkoi olemaan jo aika huppelissa ennen puolta yötä ja mullekin iski väsymys kun oli koko päivän ollut reissussa ja jo klo 16.00 alkanut juhlimaan. Nukku-Matti kovasti oli sitä mieltä, että nyt ZzzZZZzz, joten tämä tyttö suuntasi kotiin ja pääsi vällyjen väliin jo ennen yhtä.

Ihan superhauskat fuksiaiset, kiva välillä olla vähän bad ass ;) Jyväskylässä alkaa ihan kunnolla mun opiskelijaelämä tonnikaloineen ja euron siidereineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!