13.9.2010

Paris, the city of love

Ei oo enää kun kaksi päivää Pariisiin! Iiks, minnuu jänskättää :) Suunnitelmissa meillä on ainakin rentoa pyöräilyä kaupunkia ihmetellen, Eiffel-torni, Louvrè, Riemukaari, Sacre Coeur ja sitten mut on luvattu viedä romanttiselle piknikille "lovers bridgelle", loistavaa! Mutta, koska haluun kaiken mahdollisen irti lomasta ja kaikki vinkit pistän korvan taakse, niin: 

Pariisissa käyneet, antakaahan vinkkejä minne mennä, mitä tehdä, millä liikkua yms :) 


Oon varmaan unohtanut kertoa hauskan jutun liittyen meidän hotellivaraukseen. Näin hotellityöntekijänä tiedän, että termi "honeymoon" tarkoittaa useimmiten skumppaa ja mansikoita ja voitte vaan arvata, ketkä on pikkuselle häätripille menossa. Madam & Monsieur ! hahaha naurattaa meidän feikki 4,5€ sormukset, nää on niin söpöt. Vielä enemmän naurattaa vieläkin Ninjan-myyjän reaktio poikaystävän lauseeseen: "Tultiin etsimään kihlasormuksia, mitkä on kaikkein halvimpia?" :D

Ja ps. Mulla vihdoin on vuokralainen! Täydellinen on :) Ranskalainen. Ja ai että me innostuttiin hölöttämään meidän Pariisin matkasta sen kanssa ja tänään koin niin positiivisen yllärin, kun se oli mulle pistänyt pitkät pätkät sähköpostiin vinkkejä ja ehdotuksia meidän matkaan liittyen. Voi että, nyt voi hyvillä mielin luovuttaa tän asuntorakkaan huolehtiviin käsiin, tiedän sen :)

That's all for now!

5 kommenttia:

 1. Ehdottomasti ehdottomasti kävelkää Sacre Coeurilta Montremarten kaupunginosan kautta johonkin, koska Montremarte on aivan ihana, ja ehdottomasti tehkää se päivällä, semmoinen taiteilijakaupunginosa :) Ja fiilistelyyn voi kahtoa sen Paris Je T´aime niin pääsette honeymoon-mielitilaan :P IHANAA matkaa teille!

  VastaaPoista
 2. Meinasin just tulla sanomaaan samaa, et Montremarten alue on upeeta! :) Metrolla pääsee kätevästi liikkumaan, kannattaa varmaan ostaa jotkut passit että voi mennä niin paljon kun haluu :) Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 3. mm. moulin rougen läheisyydessä on "the wall of i love you's" eli:

  http://www.lesjetaime.com/

  varmaan teille aika sopiva "nähtävyys" :) moni ei tosta tiedä, itse tykkäsin! n. 300 eri kielellä, myös suomeksi, lukee rakastan sinua! (jos menette... oikea yläkulma--> suomeksi) :D

  VastaaPoista
 4. Mä taas olin just tulossa sanoo kans että metrolla matkustaminen on varmasti kätevintä jos haluu nopeesti liikkua paikasta a paikkaan b :D mutta tehän voitte romanttisesti kävellä käsi kädessä :) <3 mut tosiaa siellä on nii paljo nähtävää ja niin vähän aikaa että metrolla varmaa kannattaa muutama matka taittaa :D Hauskaa & romanttista matkaa ^^<3

  -Sini-

  VastaaPoista
 5. Susette: Sacre Coeur ja Montremarte laitettu korvan taakse, päivä retki tulee aivan varmasti toteutumaan :) kiitos!<3

  Marke: Montremarte, ooooh mua alkaa jo ihan himottaa toi paikka, kun kaikki kehuu! Meinattiin ostaa 10 x metroliput / hlö, varmaankin riittää :) kiitti marke!

  Enni: Oi että, toi on niiiiin meidän juttu, tai ainakin mun :D ollaan just noin ällöjä! kuulostaa kyl mielettömän söpöltä paikalta ja jos siinä on joku puistokin yms, aiaiii :)

  Morty: Metroliput aijotaan ostaa taskuun, mut myös pyöräily Pariisin "ilmaispyörillä" on mielessä (käsikädessä tietty) :) tästä lomasta tulee niin yökköromanttinen, että oksat pois!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!