26.9.2010

Hellurei ja hellät tunteet

Sunnuntai-iltoja! :) Jannina täällä häärää kotona, stressaa koulujuttuja ja koittaa epätoivoisesti saada kaikkea omaisuuttaan mahtumaan pariin vaivaseen banaanilootaan ja Ikea-kassiin. Perjantaina 5 päivän päästä muutetaan JYVÄSKYLÄÄN! Finally, ihanaa. Jotenkin tää syksy on ollut yhtä stressaamista ja "välivaihetta" ja kaikkeen oonkin tokaissut, että Jyväskylässä sitten paneudun koulunkäyntiin, Jyväskylässä sitten alan urheilemaan, Jyväskylässä sitten siivoon kotia yms. Ja nyt se päivä koittaa, päästään kunnolla asettumaan aloillemme ja päästään myös rakentamaan meille ihan omaa pientä kotikoloista :)

Aika jännittävää vaihtaa kokonaan maisemaa, täällä pääkaupunkiseudulla kun oon koko elämäni viettänyt. Toisaalta myös tosi superkivaa! Jos ette oo vielä huomannut, niin mä oon aika innoissani tästä muutosta! 
Nyt täytyy jatkaa tuottaja-esseen kirjoittamista, halusin vaan pikaseen tulla moikkaamaan :) Piti tänään kirjotella teille Pariisista, mutta eilisten bileiden jäljiltä kamera jäi Saaralle. Enkä varmaankaan ois tän väsymyksen takia kyennytkään niiden kuvien kanssa pelleilyyn. Katsotaan huomenna sitten :)

Ihanaa muuten kun on syksy, nyt kaikki kääriytymään lämpimiin ja muhkeisiin kaulaliinoihin ja suloisiin pikkupipoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!