5.9.2010

palaneet pullat

Kaverit! Minä täällä hei :) Jompsu on nyt Jyväskylässä, eli kuukauden päivät asustelen kotona ihan issekseni. Tuntuu erittäin oudolta. Tuntuu tosi tyhjältä. Miten nopeesti sitä voikaan tulla riippuvaiseksi toisesta ihmisestä.. No mutta, meillä on sovittuna skype-treffit joka illalle, joten äkkiäkös tämä menee! Ja kait se nyt tulee mua muutossa auttamaan :) ja ainiin, lähetäänhän me parin viikon päästä Pariisiin, että emmä nyt tähän kuole. Tämä tekee varmasti ihan hyvää olla vähän aikaa yksikseen. Ja nyt ainakin postaustahti vähän kiihtyy, kun on tätä omaa aikaa ja paljon :)

Tälle päivälle oli sovittuna pari asuntonäyttöä. Yksi nainen tuli, sen mä kyllä ottaisin tähän vuokralaiseksi erittäin mielelläni tästä mun sekameteli-vuokralaisehdokas-sopasta :D Muut jätti tulematta. Pullapellillinen paloi siis ihan turhaan uunissa! Onneksi mummi ja mimmu (isoisoäiti) tulee pullakahveille ihan kohta :) on jotain tekemistä tällekin illalle.

Kuullaan taas, mulla on paljon kuvia mm. fuksiaisista ja asuntomessuilta, mut en oo löytänyt piuhaa, joten ne kuvat saa luvan esiintyä täällä joku kaunis päivä :)

6 kommenttia:

 1. Nonni Jansku nytkun sulla on aikaa, niin voisit vaihtaa ton sun kuvauksen tosta reunasta ;)

  VastaaPoista
 2. Noniin peukut pystyyn tän naisen suhteen, toivottavasti ottaa kämpän! :)

  Hei seuraava postaus voisi liittyä KOULUUN, miltäs se opiskelu nyt maistuu ja tuntuuko siltä että olet oikealla alalla yms? :) Ja kerro vähän lisää siitä koulutuksesta kans, millasia työharjoitteluita teillä on, millasiin hommiin voit valmistumisen jälkeen mennä yms :)

  VastaaPoista
 3. p.s IHANAT hiukset!! Onko sulla luonnonkiharat vai ootko itse taiteillut nuo? :)

  p.s.s. Ja juuu kuvia lisää kiitos :) fuksiaiset varmaan oli hauskat!

  VastaaPoista
 4. Marke: Joku kaunis päivä kun keksin siihen jotain järkevää! :D

  Annika: No eihän se nainen sitten lämmennyt, sanoi kylppärin olevan liian pieni hänelle. Nyt vaan nokka kohti uusia ehdokkaita, nyt on yksi tanskalainen opiskelijapariskunta Lauresta, hyvältä näyttää!

  Joo, postaus idea koulusta pistetään ehdottomasti korvan taakse! ja etkö ehdottamut joskus myös mun töistä? Voisin jonkun cv-poloisen väsätä :D

  Hiukset on luonnonkiharat, tollaset ne on aina ja ai että ne on niin villit ja vapaat, että ihan naurattaa! Kameranjohto on kuulemma matkustanut Jyväskylään poikaystävän auton matkassa, joten kuvattomia postauksia on nyt ainakin perjantaihin asti :s höh, haluisin jo kovasti kirjotella fuksiaisista yms!!

  VastaaPoista
 5. Neela: Nyt äkkiä sisko kulta kylään kuule!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!