4.11.2010

Day 4: A Song You Want Played At Your Wedding

Jopas sattuikin sopivasti, voin ihan luvalla tän blogi-haasteen turvin lässyttää mun ällöttäviä siirappilurituksia niin paljon kun haluan! :)

No, eilen tuli pupen kanssa puoli vuotta täyteen, ja olin ihan varma, ettei toi yks ees tiennyt siitä. Toisin kävi:

Jompsu oli muka lähtenyt aamulla kouluun, mähän jäin tuhisemaan peiton alle. Sitten se hiipi takaisin kotiin, kertoi keittävänsä mulle puuroa, laitto rekvisiitta-veden porisemaan ja samalla kattoi mulle meidän uuden asunnon lattialle maailman suloisimman aamiaisen! Koska meidän muutto on vielä ihan kesken, ei lautasia löydy mistään, niin mulle tarjoiltiin maittavan mahtavat aamiaisleivät paistinpannulta sydänkarkkien kera :) ja toi ruusu, voih. Voitte vaan kuvitella miten mä itkua päästelin, kun tämän näyn näin!

Kyllä mä oon aika sata-varma, että tämä mies on se, jonka kanssa vihille astelen :) Jonka kanssa hommaan koiran ja sitten kun osaan kunnolla kokata ja olla hyvä ihminen, niin pyöräytän pari pientä pikkuista tämän miehen kanssa (yök, hirveetä! :D)

Jompsun kanssa mä oon muuttunut hieman, mut vain ja ainoastaan parempaan suuntaan. Mä oon vihdoinkin löytänyt mun elämälle tarkoituksen. Tiedän mihin mennä, enää ei tartte harhailla maailman ääriä pitkin vain tietääkseen kuka on ja minne kuuluu (vaikka enhän mä väitä, etten haluaisi vielä matkustella ja paljon!) Oon aikuistunut, mun arvostuksen- ja mielenkiinnonkohteet on ehkä jokseenkin erilaiset kuin vaikka 2 vuotta sitten. Ja sama Jannina täällä edelleenkin on, kyllä mä vieläkin oon se sekopää-rellestäjä, joka innostuu ihan kaikesta ja lähtee ihan kaikkeen mukaan :) Joten älkää huoliko rakkaani!

On se tunne ihan mieletön, kun kattoo toista ihmistä ja näkee siinä kaiken mitä on aina halunnut: kuuntelijan, naurattajan, ystävän, tuen, turvan, rakkauden ja tulevaisuuden. Se tunne, joka lähtee pikkuvarpaasta, menee masun kautta rintaan ja sieltä sormenpäihin :) 

Me ollaan joskus ihan vitsillä puhuttu "meidän tulevista häistä" ja tultu siihen tulokseen (minä siis sanonut, että näin tehdään perkele!), että häissä soi ainakin nämä seuraavat biisit:

Anna Puu - Mestaripiirros
Anna Eriksson - Ajattelen sua
Metallica - Nothing else matters
Kymppilinja feat Mariska - Minä
Pepe Wilberg - Aamu
Finlanders - Oikeesti

Ps. Tässä vielä pari kuvaa, ällösöpöjä, vaikka itse sanonkin ;)

4 kommenttia:

 1. Mulla on kans ollu tommoinen Finlandersin Oikeesti-biisin kuuntelemisfiilis jo pari kuukautta, kun tapasin yhden pojan, josta ei ole tietoa vielä muuta kuin maailma ylösalaisin. EI APUA :P Ja oottepa ällösöpöjä kyllä... se on ihanaa! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ällöilysöpöilyä! <3 Viime kesänä mun sekrun häissä,kyseisen serkun kaveri laulo ton finlandersin oikeesti ja mä repesin kirjossa niin pahasti itkuun.Koko alun tihrustanu vähäsen ja sit toi tuli niin mä pelkäsin et rupeen kohta itkeen ääneen ku oli vaikee jo saada henkee :D se on ihana.

  VastaaPoista
 3. En toivo teille mitään muuta ku kaikkea hyvää :)

  ja ehkä ihan pikkusen että löytäsin itteni samanlaisesta tilanteesta (sitten joskus) :):)

  VastaaPoista
 4. Susette: Oikeesti on oikeesti niin ihana biisi. oivoi <3 ja myöskin maailma ylösalaisin ja pikkuperhoset masussa on aika kivoja! peukkuja pojan suhteen :)

  Peppa: Ällösöpöily on välillä ihan sallittua ja kivaakin :) musta tuntuu, että toi Oikeesti-biisi on ihan hemmetin suosittu häissä, mutta hälläväliä, se on täydellinen!

  Maija: Voi kiitos <3 ja kyllä se sieltä ennen myöhää tulee, älysin ite sen, että ei ettimällä mitään löydä, vaan se tulee sitten kun on tullakseen!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!