27.11.2010

I'm getting used to this

heihoi! Muistatteko kun vähän aikaa sitten itkin koti-ikävää ja huolestuneena marmatin, että olen sosiaalisesti vammautunut, kun ei mulla täällä kavereita ole? Noh, tänään kääntyy pakka täysin ylösalaisin, nimittäin mut on kutsuttu meidän luokan pikkujouluihin ja ennen niitä meen VALMISTAUTUMAAN parille kivalle luokkakaverille! Jiipppiiiii :) Pikkujouluissa vietän muutaman tunnin ja sen jälkeen suuntaan mun poikaystävän kaveripariskunnan tupareihin, johon mut myöskin on kutsuttu! Täähän on ihan heaven :D

Luulin, etten ikinä pääsis täällä omille jaloilleni, viettämään omaa kivaa elämääni, mutta täältähän sitä tullaan ja kovaa vauhtia! :)
Kuulostanpa säälittävältä. (Kuvat weheartit)

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa ♥ Plus kerkesin jo niin tottua siihen että blogger ilmoittaisi minulle sinun uusista päivityksistä, mutta sitten ei! (Mutten valita että maanantaille tekemistä lukemisessa) Ja ehdottomasti minä olisin sen vaaleamman mekon kannalla kyllä :) Olisit semmoinen hollywood glamour kaunotar se päälläsi!

  VastaaPoista
 2. Susette: Oli kyllä niin mahtava fiilis, kun mennä viipotti täällä Jyväskylässä ihan itsekseen OMIEN kivojen uusien kavereiden kanssa :) Mikä hitto Bloggeria vaivaa kun se aina tuppaa temppuilemaan tän blogin kanssa :s Ondoyerkaan ei päässyt moneen viikkoon lukemaan, murr!

  APUA, you're making it hard! Ihan totta, itku tulee kohta kun pitää noista ihanista puvuista jompikumpi jättää puille paljaille perjantaina :( ja en tiedä kumpi saa lähteä mukaan ja kumpi jäädä ÄRGH! :D ja kiitos<3

  VastaaPoista
 3. Onko ne tanssit huomenna, ymmärsinkö oikein? Turhaan huolit kummanko laitat, kumpikin on tosi kaunis! Pidä hauskaa :)

  VastaaPoista
 4. Maija: joo, perjantaina tanssailtiin yön pikkutunneille asti :) Oli kyllä super kivaa! Enkä valita yhtään meidän upeasta hotellihuoneesta enkä myöskään siitä ihanasta aamupulikoinnista hotellin kylpylässä <3

  mutta musta mekko oli kyllä parempi valinta tanssiaisiin, ihan nappiin meni :) seuraavalla kerralla tanssitan sitten mun vaaleata pukua. ja hei, kiitos suuresti ihanasta kommentista!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!