24.11.2010

Dress number 2

No enhän mä malttanut olla taas uudelleen hillumasta kotona tää toinen puku päällä, joten laitetaanpa se sitten heti perään tulemaan! Ja mä haluan myös kaikilta teiltä mielipiteen siitä, että kumpi mekko näyttää paremmalta ja että kumman laitan ensi viikon yliopiston tanssijaisiin? Rakastuin nimittäin tähänkin nyt aikalailla, joten vaikeeta tekee tämä valinta! Kiitos :)

Koitan vielä saada ton yhen juntin ottamaan "pari blogikuvaa", niin että helmatkin näkyisi :)

Elikkä siis, 2 viikkoa sitten tilasin www.nexteve.com  sivuilta nämä kaksi kaunokaista, yhteishinnaksi tuli postituskulujen kanssa 180$ eli noin 130€, ei kallista siis! Ja niin kun tuolta sivuilta voi äkkiä tehdä yleiskatsauksen, hinnat vaihtelee välillä 30€ - 100€. Postikulut on 25$ ja jos tilaa enemmän kun yhden, on postikulut siitä seuraavasta aina puoleen hintaan. 

No, odottelin sitten kuin kuuta nousevaa näitä pukuja ja pelkäsin sydän pomppien, että puvut ei kerkeä tulla ennen mun tanssiaisia. No, hätää ei ollut, nimittäin puvut tuotiin tänään meille kotiin eli toimitusaika oli tasan kaksi viikkoa. 

Tullista tosin eilen soiteltiin ja pyydeltiin lähettelemään kuittia puvuista, että ne voi laskuttaa multa alvit ja kun ne on maksettu, niin ne toimittaa puvut mulle kotiin. Mutta sitten kävi niin, että ennen kun ees mitään veroja olin maksellut, niin puvut tuotiin, joten en mä mitään aijo maksaa :D Paitsi jos perästä alkaa kuulua vihaisia yhteydenottoja.. Ja alv+tullilasku on/olisi ollut noin 61€, tietty se riippuu aina siitä mitä ostokset on maksanut.

Nää puvut on käsin tehty, luulin tilaavani jenkkiläiseltä yritykseltä, mutta Kiinastahan nämä tulla tupsahti :D no en valita, koska ompelujälki on aivan moitteetonta ja muutenkin puvut ovat upeat! Ehkä vähän tissikohdat on liian isot, mutta se ongelma hoidetaan helposti hakaneuloilla ja push-upeilla :D

Sivuilla on miljoonia pukuja, kaikista löytyy paljon eri värivaihtoehtoja ja kokoja on vaikka millä mitalla! Nextevellä on myös mittatilauspalvelu, eli halutessasi voit itse mitata omat mittasi ja puku tehdään niiden mukaan.

Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi kyseistä nettisivua! Vaikka tulisikin tullista lasku, niin ei oo paha maksaa kahdesta ihanasta mekosta sitä kahta sataa :) Tässä muuten superhyvä vinkki kaikille vanhoja tanssiville!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana kampaus!! Katoin jo tossa edellisessä postauksessa että ootpa nättinä ^^ sopii toi kampaus tosi hyvin sulle :D Mä rakastuin tähän tummempaan pukuun jos sillon ku esittelit näitä aikasemmin joten siks kallistun tän puvun puolelle, mutta molemmat tosi kauniita eli en ihmettele miks on vaikee valita :D

  VastaaPoista
 2. TÄÄ TÄÄ TÄÄ!! Tää puku on aivan ihana <3 ja hyvin sopisi tanssiaisiin!

  VastaaPoista
 3. Morty: Loistavaa, sain eilen kotona pienet hämmästykset, että miks mun tukka on niin uuno turhapuroimainen :D MIEHET!! Ton kampauksen aijon laittaa mekkoineni, olin sitten miten uuno tahansa haha! ja kiitos<3

  Ehkä mä sittenkin alan kaartumaan mustan puolelle, se on paljon enemmän tanssiaismaisempi :)

  Tiina: Niin mustakin on ihana ja hinta oli VAIVASET 32€!! pittääkin varmaan tilata toi kaikissa mahdollisissa väreissä, varsinkin shampanja houkuttaisi.. :) väri siis, mut miksei juomakin!

  VastaaPoista
 4. Älyttömän suuri kiitos linkityksestä tuolle sivulle! Oon stressannut pitkän aikaa ensi syksynä olevia siskon häitä, ja nyt löysin tuolta ja useita ihania mekkoja, mitkä haluan laittaa päälleni sitten kun sisko astelee alttarille! Nyt iskee vaan se valinnanvaikeus, mutta onneksi aikaa päätökseen on se 10kk! :)

  ps. tuo musta on loistava valinta tanssiaisiin!

  VastaaPoista
 5. Aurinkosi: Loistavaa, että linkki innostaa muitakin :) ja koska pukuja ei oo hinnoilla pilattu, niin voi ihan näppärästi klikata sinne ostoskoriin muutamankin ;) Ja mustan puolelle varmaan itekin oon kallistumassa perjantaina, vaikka tiukkaa tekeekin tää valinnan vaikeus!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!