22.11.2010

Elossa !

Moi :) Halusin vaan kertoa teille, että mä olen elossa, vaikka pakkaset täällä Jyväskylässä aikalailla paukkuukin ja joka aamu pyöräilessä teen kuolemaa ton kylmyyden takia.

Mä hukun kaikenmaailman esseihin, referaatteihin ja esitelmiin ja kaiken kukkuraksi mun harjoittelu painaa aika kovasti päälle. Oonko jo muuten kertonut, että mä oon alottanut kouluun liittyvän harjoittelun? Mä tuotan Jyväskylän musiikkiopistolle lasten Mörköooppera 2 - Mörkö se lähti laivaan-härdellin, josta tulee tosi ihana! Meillä on tietty esiintyjinä maailman suloisimpia pikkutirriäisiä ja minä tykkään tästä hommasta mielettömästi! Mutta stressiä on silti ilmassa.. Joten älkääpi ihmetelkö, jos tästä tädistä ei vähään aikaan kuulu mitään :)


Ainiin! Ja sitten halusin vielä kertoa, että mä tykkään teistä kaikista,
olette aivan superihania Kivaa talvista viikkoa teille kaikille! Mä meen nyt tylsyyttämään itseni hengiltä "Ekologinen tuottaja"-esseen pariin.. (Kuvat weheartit)

4 kommenttia:

 1. Arvelinkin et sulla on koulun/uuden kodin kanssa kiirettä!Tsemppiä kaikkeen! :))

  VastaaPoista
 2. Peppa: Ainiin, miten saatoinkaan unohtaa tän meidän läävän... :D kiitos!<3

  VastaaPoista
 3. mä jo luulin et sä oot ottanu jonku jyrsijän ku näin ton pupun kuvan XD Luin sun lähettämät ja antamat kortit!! Jannina tuu piristää mua tänne!!! IKÄVÄ
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 4. Anskipanski: Niin haluisin jonkun rotan mun synkkiä päiviä tänne piristelemään, joten en yhtään ihmettelis, jos mulla huomenna tollanen pupu oliskin :D Tule sinääää<3 ja HEI! me jounin kanssa ollaan keskusteltu, et matkattais alkukesästä varmaan touko-heinäkuuksi jenkkeihin! So I might be there quite soon :)
  Pusipusi pieni rottani!<3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!