18.4.2009

It is the freaking weekend !

Huhhuh, kylla sen huomaa miten nopeesti alkoholi nousee tonne paakoppaan kun ei oo kuukauteen ottanu ollenkaan (no, ollenkaan ja ollenkaan...) :D

Eilen, perjantaina, chillailtiin Marien ja Saran kanssa Marien kampassa, meikkailtiin, kokeiltiin viittakymmentakaheksaa eri asukokonaisuutta ja tehtiin, no kaikkea mita tytot tekee etkoilla :) Sitten ajettiin Tustiniin, popitettiin Boten Annaa ja Dotaa (voi lole) ja juotiin sekotuksiamme touhupullosta. Paadyttiin Danin bileisiin tai no. Siella oli ollut tosi isot bileet, mut noin puol tuntia ennen kun me paastiin perille, niin poliisit oli pistanyt pelin piip. Taalla kay tooosi usein niin. nooo, me sitten jatkettiin pikkupikkubileita pienella poppoolla, me tytot ja nelja tosi mukavaa poikaa. Vahan kuvia :)


Marie and boys playing thumber!

More drinking games.

ja tosiaan, aamulla oli kauhee olo ja aivan sairaan huvittavaa herätä tyttöjen kanssa jostain vanhempien sängystä Tustinista, ei mitaan hajua missa se ees oli! mieleen muistuu painimatsi poikien kanssa, wnb pianistisointia a'la Marie and "the new girl" (mina siis) ja poika, joka hieman voi pahoin loppuillasta. Koko tan paivan pahan olon selitti pullot, jotka nayttavat seuraavilta..


Oli tooosi hauska ilta, oli niin kiva olla periaatteessa ekaa kertaa nuorten ihmisten ilmoilla (jos ei lasketa keskiviikkosta sushia) jee :)

Sitten tana aamuna suunnattiin New Portin rannalle, ah ihana <3 ma olin viela ihan humalassa kun pyorailtiin pitka matka alas biitsille, mut pikkuhiljaa alko sitten alkomahooli haihtumaan veresta. Se ranta oli niin makee! ja me tutustuttiin mukaviin poikiin, joiden kanssa pelattiin rantalenttista ja ne jopa pyys meita mukaan jonnekkin "private beachille" hyppimaan kalliolta alas mereen, COOL! mut muut ei ollu innokkaita niin se jai.. ja sitten meidan seuraan liitty myos pari Marien kaveria, Kyle ja Kylen kaveri, mikalie Gomerzo olikaan :D itseasiassa se gomerzowhatever oli tosi kiva ja se asuu tassa ihan mun lahella. Ehkapa ma voisin alkaa hengaamaan sen kanssa niin sais vahan enemman kavereita!

Ihanat Sarat rannalla :)

ma poltin itteni rannalla IIIHAN taysin. perse on aivan valkonen, koko muu takaosa musta on ihan punanen. hyi etta, melanooma here I come :(

palaillaan, jansku <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!