29.4.2009

kolmistaan :)

Tanaan Katrina oli poikkeuksellisesti (onpa vaikee kirjottaa) meidan kanssa koko paivan, jotta pikkuneiti oppis pikkuhiljaa puhumaan ja jotta neiti oppisi myos kayttaytymaan toisten lasten seurassa (lue: isoveljensa). Nain viime yona kauheita painajaisia tasta paivasta ja aamulla heti heratessa aloin panikoimaan tata paivaa (iltasin meno taalla on niin hurjaa ja rasittavaa, kun noi kaks on yhdessa!) noo, taytyy sanoa, etta paniikki yms oli aivan turhaa, meilla oli tosi kiva paiva kolmistaan! ja oli kiva nahda miten alexander halus kokoajan auttaa Katrinan "hoitamisessa".

Kaytiin rannalla, oli ihana aurinkoinen paiva.

<3lla Jannina

4 kommenttia:

 1. Nää kuvat on ihanku jostai Au pair-esitteestä! Oot kyl sellanen unelma-Aupair et sietäs jäädä pidemmäkskin aikaa!

  VastaaPoista
 2. makin tykkaan naista kuvista tosi paljon, niin ihanan varikkaita! ja mua kyl alkaa jo nyt harmittamaan lahto kotiin, enaa kuukaus :s shiiitt..

  VastaaPoista
 3. moi mä lähetin sulle kommentin johonki ihan väärään juttuun äsken..... :D tää on liikaa mulle tää elektroniikan kehitys! sun jossai sähköpostissa saattaa olla joku lolettelu viesti sun vaatekuvista :D kivannäköstä siel on, ei voi muuta sanoo. pääsykokeet huomenna. lol.

  -sofia

  VastaaPoista
 4. sa oot kyl niin juntti naiden kaikkien elektroniikkajuttujen kanssa kuule neitiseni :D ! ja en ma tiia vaatteist on kiva ottaa kuvia, that is so me ;)

  onnea paasykokeisiin milffi!<3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!