28.4.2009

normitiistai

Heratys klo 7:45.
Tanaaamuna sankyyn tuli pomppimaan innokas gubben uuden lelunsa kanssa, joka laulaa "I love you, you love me, we're a happy family" no huhhuh mita shittii lapsille syotetaan!

Perushaslaysta tassa valissa. Siivousta, leikkimista, vahan datailua, pyorailya yms.

Lounas klo 12:00.
Alexander vetaa jotain ihme poperoo, tanaan hodarisampyla meetvurstin ja ketsupin kanssa ja ma yritan tunkee sen suuhun jotain vahan terveellisempaa. Ite sitten yritan syoda jotain hieman vihreempaa, tanaan se oli tallainen salaatti.

Varo vaan Saara, kohta mun salaatit on maukkaampia kun sun ;) (no joo, ei ihan)

Tassa kohtaa alkaa "you'll be the baby and I'll be the daddy" "you'll be the patient and I'll be the doctor" mankuminen, joten me leikitaan sisalla vahan aikaa mita ihmeellisimpia leikkeja. Sitten lahetaankin retkelle. Joskus retken kohteena on kirjasto, joskus ranta, joskus kaupat, joskus puistot.. Joskus vaan kappaillaan ympariinsa. Kotimatkalla Alex AINA nnukahtaa, joten..

Paikkarit klo 15:00.
Jannina's own time! Kun pyykit on pesty, tiskit tiskattu, vaatteet silitetty, niin on aikaa vahan vaikkapa..

.. ottaa arskaa ..

.. loikkia ympariinsa ..

.. kuvata mita mielenkiintosimpia juttuja. Tassa paparazzin uhriksi on joutunut Alexin lemmikkikala, Caillou (lausutaan Kaijuu). Tietaako kukaan sita lastenohjelmaa Kaapo (oon nelivuotias, oppimaan innokas..), no taalla Kaapo on Caillou ja siita tulee meidan kalan nimi.

Heratys klo 16:30.
"when is mamma gonna be here, when is pappa gonna be here" eli innokkaasti odotetaan vanhempia kotiin. Odotuksen lomassa voi vaikkapa miekkailla!

ma en oikeen hiffanu, et mika oli ton miekkailun tarkotus.. no mut paaasia on et meilla oli hauskaa!

I am free klo 18:00.
Ah, mamma tuli kotiin. Nyt Jannina ottaa auton alleen ja sujahtaa shoppailemaan! Tanaan oli taas TJ Maxx paiva. Joinain paivina ajan vahan kauemmas isoihin shopping malleihin. Toisinaan vaan lahen lenkille (pakko ees vahaks aikaa paasta pois kaikesta huudosta ja halinasta!). TJ sai taas kerran hymyn mun huulille.

Tommy Hilfigerin kirjekuorilaukku 14$. Materiaali on "kaarmeennahkaa" ja toi koko on tosi passeli. Sinne mahtuu vahan enemmankin kun pelkka luottis ja kannykka.

Vahan varia taas mun arskakokoelmaan. Naa oli 7,99$.

Kauppaan jai Lacosten iso treenikassin tyylinen harmaa ihanuus, se kustans 39,99$ ja mun taytyis saastaa San Franciscon reissuun. Tasta johtuen jatin laukun kauppaan ja ajatuksen siita mun omassa kasivarressa muhimaan paahan. Saa nahda kipasenko huomenna sen TJ:sta hakemaan.

Paivallinen klo 20:30.
Belli (mamma) tekee aina niiin maistuvia ruokia! Oikeen vesi tulee kielelle kun vaan ajattelen, vaikka syotiin 2h sitten. Ja kaikki on aina tosi terveellista. Tanaan listalla oli sushia, NAM! Lapset menee pikkuhiljaa nukkumaan, niin myos vanhemmatkin ja Jannina alkaa dataa ja lukee Gossip Girlia.

Tallanen oli mun tiistai. Huomisesta en viela tieda, KUMMATKIN jaa mun kanssa, koska Katrinan pitaa oppia puhumaan. Sen nanny on yli 80v vanha ja musta tuntuu et ne ei tee Katrinan kanssa muuta kun istu ja nuku. Katotaan auttaako 1pv/viikko mun ja alexin kanssa sosialisoitumaan.. hope so :)

Hyvaa yota ja huomenta (taalla yo, suomessa aamu)! puss, jansku

4 kommenttia:

  1. Ihana toi musta laukku!!!

    ja hei.. onks toi kaapokala noi pienes KULHOS :D eiks tollaset oo kiellettyjä!!

    ja hitto noist salaateista.. mun pitää varmaa opetella joku toinenki salaatti ku fetasalde. Nimittäin toi sun salaatti näytti aika.. kivalta. hmh!

    VastaaPoista
  2. noit laukkuja oli myos valkosena, mut ne naytti jotenkin kauheen likasilta..

    hahah jep, kaapo elelee tollasessa pikkukupissa. Sanoinkin sillon kun ostettiin se, et hyi kauheeta, suomessa tallanen ois kiellettya (toi siis myytiin tossa kulhossa kivien kera). no mut kaikkein kauheinta on se, kun menee elainkauppaan niin seinilla on kolme hakki paallekkain ja niissa kaikissa on kaks koiraa, joidenkin hakit on ihan naurettavan pienia!! se on ihan kauheeta.. mul tulee aina pala kurkkuun kun kakarat haluu menna elainkauppaan. ja haluisin ottaa ne kaikki mukaan (taalla muuten koirat on tosi halpoja ps!!)

    ja noit saldei on niin helppo teha, kaikki on valmiina leikkattuina ja pilkottuina pusseissa! mut hyvalta maistuu silti :) mul kyl on vahan ikava sita saara-marin perinteista fetapunasipulisaldee ... <3

    VastaaPoista
  3. Hetkonen. Mozzarella-mansikkasalaattia? :D Toivottavasti kukaa italialainen ei näe sitä, ne repis pelihousunsa mozzarellan väärinkäytöstä :DD

    Mäki haluisin viedä mun muksut rannalle, mut menis hermot niiden tappeluun jo sillä vartin automatkalla :D

    VastaaPoista
  4. haha joo, paatin vahan improvisoida ton salaatin suhteen ;) ala nayta sun italialaisille kavereille!

    no meinas kyl tanaan menna hermot just siihen TAPPELUUN ja valittamiseen ja vinkumiseen!! iPod vaan taysille ja ignooraa lapset kokonaan :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!