21.4.2009

Mamma's birthday cake

Tanaan oli mamman, Bellin, synttarit ja mepa Alexanderin kanssa paatettiin leipoa upea, hieno ja maukas kakku! Ma en ole mikaan pro keittiossa, on tullut viikko vietettya sairaslomaa kokkailujen takia, myoskin pullien leipomisesta aiheutunut ahtaanpaikankammo on koettu. Nyt kuitenkin paatin, etta EN epaonnistu, en halua epaonnistua! Haluun nayttaa kaikille, etta on mustakin siihen!

Synttaribileet alko margaritoilla, joita "pappa" tykkaa taiteilla ja NAM ne on niin hyvia! :P ..

..Mamma availi lahjoja, itseasiassa se oli Alexander, joka repi kaikki paperit jokaikisesta paketista sekunnissa veke, otettiin pari perhepotrettia, pappa grillaili vieressa..

.. Leikittiin junaa pyykkikorissa..

..Syotiin aivan taydellisia pihveja ja juotiin niin maittavaa punaviinia samalla kun Alexander piti meille privashown, biisina Flo Ridan Right Round..

No.. sitten tuli kakun vuoro.. Alexander halusi ehdottomasti kantaa sen poytaan kynttilan kera ja..

PLATS! tietysti meidan upea mansikkahyytelokakku hienoine suklaakoristeineen oli keskella keittion lattiaa! Mun ensimmainen hieno ja onnistunut kakku !! Mut miten voi olla niin hyva tuuri, et se platsahtaa just oikein pain ja kynttilakin palaa viela ?? :D saatiin se siita viela nostettua takasin alustalle ja kaikki naytti tyytyvaisina siita nauttivan, joten loppu hyvin, kaikki hyvin! me naurettiin ihan kippurassa ton tilanteen koomisuudelle, ainakin mamma muistaa synttarinsa hyvin!


Grattis Belli! <3 jannina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!