8.9.2009

Apollo

Perjantaina jänskäilin ihan mielettömästi Elixian henkkaribileitä, joihin mut oli kutsuttu, vaikka en kertaakaan ollut vielä työvuoroa kerennyt tekemään. Noh, ilta alkoi keilailulla Sellossa ja siitä jatkettiin Helsinkiin. Ekana käytiin Aussie baarissa vetämässä parit mansikka margaritat (UUZAAAAH sitä tequilan määrää!!) ja siitä suunnattiin Apolloon, jonon ohi ;) Oliko muuten pikkasen nöyryyttävää, kun portsari huutaa "kaikki alle 24-vuotiaat Elixia-porukasta käsi ylös" ja pistää meidät riviin seisomaan, tuijottaa tuimasti ja tokasee "olkaa kiltisti, käyttäytykää ja pitäkää hauskaa" :D ja ei todellakaan oltu ainoita oven edessä..

Apollo paikkana oli HYVIN mielenkiintoinen.. Siis ei tilassa mitään vikaa, mut ne ihmiset! Mitä helvettiä, lähes 80% naisväestä oli VANHOJENTANSSIMEKKO PÄÄLLÄ! tähhh?! okei, oon vähän missannut jotain.. Joka tapauksessa hauskaa oli, vaikka olinkin vähän roikkuja musta lammas joukosta, koska en ketään tuntenut. Ja kivaa oli myös se, että nyt on naamat Elixiassa hieman tutummat :)

Tässä teille vielä muutama hyvin kiinnostava kuva mun krapula-aamusta. Kertokaa, miten oon kyennyt aiheuttamaan yöllä tälläset sotkut?!:


Ja mä kun luulin olevani vain pienessä hiprakassa..

2 kommenttia:

  1. Löysin tänne Marken blogin kautta. Ihana blogi. Kiva lukea aupair kokemuksistasi ja elämästäsi. Vaikutat tosi mukavalta ja energiseltä tyypiltä.
    Keep on goin. Marjo

    VastaaPoista
  2. Marjo: Kiitos paljon! :) kivaa että tykkäät lukea. Mut pakko tähän väliin hehkuttaa, että on markenkin blogi mun mielestä ainakin ihan mieletön!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!