5.9.2009

Oh dear..Taitaa pyykit jäädä pesemättä.. tälläsiä nää mun yksin-olo-darrapäivät on :D

5 kommenttia:

 1. Hei, olen seurannut blogiasi nyt parin kuukauden ajan ja nyt uskaltauduin vihdoin kommentoimaan. Niin sitä olen miettinyt että mitä kautta olet lähtenyt au-pairiksi? Jonkun järjestön kuten ef kautta ehkäpä vai? Oliko perheesi californiassa täysin tuntematon sinulle sekä olivatko he amerikkalaisia itse vai puoliksi vain`? Kiitos jo etukäteen !

  VastaaPoista
 2. Hihi näytät vähän Anna Abreulta :D Samanlaiset silmät meinaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Hyvä kun uskaltauduit, nyt on jannina ilonen :) Lähdin alun alkujaan au-pairiksi yksityisesti tuttuni serkulle. En tuntenut perhettä ollenkaan. Äiti on suomenruotsalainen ja isä on englannista, joten ei oo kumpikaan juuriltaan amerikkalainen :)

  Anonyymi: Mä en tiedä onko Anna Abreu niin hyvä juttu.. :D mut kai sitä vähän näyttää Annalta kun on tälläset lautasen kokoset silmät ja vielä kaiken lisäks kun innostuu tuhrimaan naamaansa oikeen kunnolla ;)

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Määkin uskaltaudin nytten kommentoimaan ekaa kertaa.Löysin sun blogin vähän aikaa sit ku mietin et lähtisinkö au pairiks vai en! Vaikia lähteä ku koulu kesken ja kaikki, nii o liika helppo jäädä jatkamaan.Muuutta niin asiaan, sulla on huippi blogi!!!Osaat kertoa niin hyvin ja oon kade sulle ku viiletit/viiletät californiassa. Ja se Ray? on nam :D
  Hauskaa seuraava reissua!!! :)

  -Peppa

  VastaaPoista
 5. Moikka Peppa! Mikä ihmisiä vaivaa, ei mitään ujoiluja vaan rohkeesti kommentoimaan, ette tiiä miten innoissani mä siitä aina oon! :) Ray on kyllä aika kuuma, just tollanen renttu mun makuun. ahh. Ja kiva kun tykkäät, mä niin rakastan höpöttämistä!

  Hei. Nyt ei mitään koulupuheita, aina voit ottaa välivuoden (? riippuu tietty missä opiskelet) ja lähteä maailmalle. Suosittelen koko sydämestäni ja jos et sitä nyt tee niin sä jäät niin paljosta paitsi! Mä oon niin sen kannalla että lähet :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!