21.9.2009

Syksy !

Ihanaa, syksy on vihdoin täällä! Pääsee käyttämään pipoja (mun elämäni suurin rakkaus), kaulaliinoja (hyvänä kakkosena kirii perässä), lapasia, villasukkia ja kaikkea muuta lämmintä. Pääsee polttelemaan kynttilöitä ja käpertymään ihanan perhmeän huovan alle. Pääsee potkimaan ulos värikkäitä lehtiä ja tekemään vilposia iltakävelyitä. Ahh, rakastan syksyä, sillon kun ei sada :)


Kuka muu tykkää syksystä? Vaikka onhan kesä ehdottomasti parhain vuodenaika <3

ja ps. super isot ja epämieluiset riidat HÄNEN kanssaan johti lopulta siihen, että ainakin nyt hetki ollaan omillamme ja mietitään, että onko tässä mitään järkeä. Järkevää joo, mut tunteiden kannalta niin täysin PERSEESTÄ. ei muuta!

2 kommenttia:

  1. Pipot <3 Kaikenlisaksi pipoissa on se ah niin ihana puoli, ettei oikeastaan tartte hiuksia laittaa millaan tavalla, voi vaan iskee maailman ihanimman pipon paahan ja lahtee maailmalle! Mina taalla viela oottelen sita kunnon syksya, vaikkakin aamuisin on jo syksyinen kuulaus ilmassa ja mina rakastan sita!

    VastaaPoista
  2. Susette: Mä oon ostanut varmaan neljä pipoa viikon aikana! ja mä rakastan sitä, ettei oikeesti tartte välittää siitä tukasta siellä pipon alla, töissä vaan mun hieman iäkkäämmät kollegat aina naureskelee mun pipoille :D ja ollaan keksitty, että perustan pienen pipokojun tähän mun työpöydälle! syksyä sinnekkinpäin, niin pääset pipoilemaan :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!